jueves, 14 de marzo de 2013

Kings of Convenience, KAKKMADDAFAKKA i Dry the River encapçalen el nou festival sostenible Bona Nit Barcelona


MUSIC HALL

BONA NIT BARCELONA
20 de juliol / Poble Espanyol / Preu especial llançament 28€

 


DrytheRiver_VWMusicCrafter
Aquest matí s'ha presentat a Barcelona una proposta cultural diferent: Bona Nit Barcelona. Un nou festival que tindrà lloc al Poble Espanyol el proper 20 de juliol amb un format que pretén ser el més respectuós possible amb el medi ambient i oferir el millor ambient per gaudir de la música: un aforament reduït, una oferta gastronòmica de qualitat i moltes ganes d'aportar quelcom nou a la ja variada oferta cultural de la ciutat.

El cartell, que aquest any té com a país convidat Noruega, està encapçalat per dues bandes de Bergen que tenen un element en comú: Erlend Øye, el membre de Kings of Convenience que ha produït els dos últims treballs de KAKKMADDAFAKKA. L'espectacle està servit. Dry the River tornaran amb nou disc al nostre país després de la seva gira al setembre passat que els va consagrar com un dels grups revelació de 2012, mentre que Fanfarlo avançaran el seu tercer treball, que ja estan acabant de mesclar. La representació local anirà a càrrec d'Inspira, el grup que lidera Jordi Lanuza i que es va erigir amb Escapistes com una de les propostes més interessants del ric panorama musical català. Arribaran amb el seu tercer treball sota el braç: Amunt!. I per aquells que encara tinguin ganes de marxa després de tot això, comptarem amb aftershows tant a la sala BeCool com al Music Hall.

El 8 de maig tots aquells que ja tinguin la seva entrada podran gaudir de forma gratuïta de la festa de presentació del festival amb el concert que oferiran a la sala Music Hall els noruegs Bloody Beach, junt amb uns DJs molt poc convencionals: KAKKMADDAFAKKA, que demostraran que no necessiten els seus instruments per fer-nos ballar.

Sostenibilitat

El nostre objectiu és que el festival Bona Nit Barcelona deixi empremta al públic i no al medi ambient. Amb aquesta finalitat realitzarem una sèrie d'accions destinades a minimitzar el consum energètic i la generació de residus, a optimitzar el reciclatge de les deixalles, a aportar informació útil sobre bones pràctiques... En definitiva, intentarem implicar a tot el nostre personal, col·laboradors i proveïdors en una forma de gaudir de la música molt més amable amb a l'entorn. Podeu trobar totes les accions que tenim previstes a l'apartat sostenibilitat de la nostra web.

Open Source
Volem compartir el nostre projecte amb el màxim número de persones possible i, per això, en comptes de centralitzar la difusió del festival a través dels canals oficials, oferirem un codi obert que qualsevol podrà fer servir per retransmetre el que està passant al Poble Espanyol a través de la seva web.

Més informació i dossier de premsa complet a www.bonanitbarcelona.es
https://www.facebook.com/bonanitbcn
https://twitter.com/BonaNitBCN

DrytheRiver_VWMusicCrafter
Esta mañana en Barcelona se ha presentado una propuesta cultural diferente: Bona Nit Barcelona. Un festival que tendrá lugar en el Poble Espanyol el próximo 20 de julio con un formato muy especial que pretende ser lo más respetuoso posible con el medio ambiente, y ofrecer el mejor ambiente para disfrutar de la música: un aforo reducido, una oferta gastronómica de calidad y muchas ganas de aportar algo nuevo a la ya variada oferta cultural de la ciudad.
El cartel, que este año tiene como país invitado a Noruega, está encabezado por 2 bandas de Bergen que comparten un elemento clave: Erlend Øye, miembro de Kings of Convenience que ha producido los dos últimos trabajos de KAKKMADDAFAKKA. El espectáculo está servido. Dry the River volverán a nuestro país con nuevo disco después de su gira el pasado septiembre que les consagró como uno de los grupos revelación del 2012, mientras que Fanfarlo avanzarán su tercer trabajo, que ya están acabando de mezclar. La representación local irá a cargo de Inspira, el grupo que lidera Jordi Lanuza y que se erigió con Escapistes como una de las propuestas más interesantes del rico panorama musical catalán. Llegarán con su tercer trabajo bajo el brazo: Amunt!. Y para aquellos que después de todo esto sigan con ganas de marcha, tendremos aftershows tanto en la sala BeCool como en Music Hall.
El 8 de mayo todos aquellos que ya dispongan de su entrada podrán disfrutar de forma gratuita de un avance del festival, con el concierto que ofrecerán los noruegos Bloody Beach en la sala Music Hall acompañados de unos KAKKMADDAFAKKA DJs, que demostraran que no necesitan sus instrumentos para hacernos bailar.
Sostenibilidad
Nuestro objetivo es que el festival Bona Nit Barcelona deje huella en el público, no en el medio ambiente. Y con este fin llevaremos a cabo una serie de acciones destinadas a minimizar el consumo energético y los residuos, optimizar el reciclaje de los deshechos, aportar información útil sobre buenas prácticas y en definitiva tratar de implicar a todo nuestro personal, colaboradores, proveedores, etc. en una manera de disfrutar de la música más amable para el entorno. Podéis encontrar todas las acciones que llevaremos a cabo dentro del apartado sostenibilidad de nuestra web.
Open Source
Queremos compartir nuestro proyecto con el mayor número de gente posible, y por eso en lugar de centralizar la difusión del festival a través de los canales oficiales, ofreceremos un código abierto que cualquiera podrá utilizar para retransmitir a través de su web lo que está pasando en Poble Espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario