miércoles, 22 de mayo de 2013

KAKKMADDAFAKKA s'instal·len al Poble Espanyol durant 60 dies per preparar el Bona Nit Barcelona

MUSIC HALL

BONA NIT BARCELONA

60 dies pel festival / 10 pel canvi de preu


Six months is a long time, com diu el títol del nou disc de KAKKMADDAFAKKA. Dos mesos no és tant. Per això, els noruecs amb el directe més divertit del moment han decidit instal·lar-se al Poble Espanyol durant els 60 dies que resten fins al festival Bona Nit Barcelona per anar preparant la seva actuació, en la qual compartiran cartell amb bandes com Kings of Convenience, Dry the River, Fanfarlo o Inspira.

Aquest matí hem estat amb ells mentre passejaven pel recinte fent de capgrossos pels turistes i ens han gravat aquest vídeo, a només 10 dies de la pujada de preu de les entrades, que passaran a costar 40€ fins a exhaurir existències. Recordem que per fer més còmoda l'experiència del públic hem reduït l'aforament un 20% i només hi ha 4.000 tiquets a la venda.
Si passeu pel Poble Espanyol aquests dies no els busqueu. Ells us buscaran a vosaltres.
(haz clic en la imagen para ver el vídeo)
Six months is a long time, como reza el título del nuevo disco de KAKKMADDAFAKKA que está apunto de ver la luz. Dos meses no lo es tanto. Y por eso los noruegos con el directo más divertido del momento han decidido instalarse en el Poble Espanyol durante estos 60 días que quedan hasta el festival Bona Nit Barcelona para ir preparando su actuación, en la que compartirán cartel con bandas como Kings of Convenience, Dry the River, Fanfarlo o Inspira.
Esta mañana hemos estado con ellos mientras se paseaban por el recinto vestidos de cabezones y nos han grabado este video, a sólo 10 días de la subida de precio de las entradas, que pasarán a costar 40€ hasta agotar existencias. Recordamos que para hacer más cómoda la experiencia del público hemos reducido el aforo un 20% y por tanto sólo se han puesto a la venta 4.000 tickets.
Si pasáis por el Poble Espanyol estos días no los busquéis. Ellos os buscarán a vosotros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario