sábado, 18 de mayo de 2013

Últims 15 dies per comprar les entrades del Bona Nit Barcelona a preu reduït

BONA NI

El festival Bona Nit Barcelona està cada dia més a prop, i per això les entrades estan a punt de canviar de preu. Fins el proper 31 de maig es podran adquirir per un import de 35€ a la nostra web, i a partir d'aquest moment el seu preu pujarà fins als 40€.
Bona Nit Barcelona és un festival diferent als que existeixen actualment a Barcelona, que amplia l'oferta cultural de la ciutat amb una proposta que combina l'atractiu d'un cartell format per Kings of Convenience, KAKKMADDAFAKKA, Dry the River, Fanfarlo i Inspira amb l'objectiu de crear un ambient més amable que permeti al nostre públic gaudir d'una experiència única. I a més a més, amb un impacte mínim pel medi ambient. T'esperem el 20 de juliol al Poble Espanyol.
Per altra banda lamentem anunciar que SquarElectric ha cancel·lat la seva presència a l'aftershow del festival degut a problemes d'incompatibilitat de calendari amb Netsky, la banda paral·lela del seu bateria. La resta de programació es manté tal com estava prevista, i la setmana vinent s'anunciaran els horaris definitius del festival.

El festival Bona Nit Barcelona está cada día más cerca, y por eso las entradas están a punto de cambiar de precio. Hasta el próximo 31 de marzo se podrán adquirir por un importe de 35€ en nuestra web, y a partir de ese momento su precio subirá a 40€.
Bona Nit Barcelona es un festival diferente a los que existen actualmente en Barcelona, que amplía la oferta cultural de la ciudad con una propuesta que combina el atractivo de un cartel formado por Kings of Convenience, KAKKMADDAFAKKA, Dry the River, Fanfarlo e Inspira con el objetivo de crear un ambiente más amable que permita a nuestro público disfrutar de una experiencia única. Y además, con un impacto mínimo en el medioambiente. Te esperamos el próximo 20 de julio en el Poble Espanyol.
Por otro lado, lamentamos anunciar que SquarElectric han cancelado su presencia en el aftershow del festival debido a incompatibilidades de calendario con Netsky, la banda paralela de su batería. El resto de la programación se mantiene tal y como estaba previsto, y la semana que viene se anunciarán los horarios definitivos del festival.

T BARCELONA

MUSIC HALL

Canvi de preu / cambio de precio




No hay comentarios:

Publicar un comentario