domingo, 4 de agosto de 2013

45 VDFIJB> THE CAT EMPIRE CANVIA DE SALA



THE CAT EMPIRE CANVIA A LA SALA RAZZMATAZZ

A causa de la gran demanda d'entrades, el concert de The Cat Empire previst a la sala Luz de Gas el dissabte 9 de novembre es trasllada a la Sala Razzmatazz.
Les entrades adquirides seran vàlides pel nou recinte. Amb aquest canvi de sala, excepcionalment s'acceptaran devolucions d'entrades fins el 15 de setembre.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dinamita pura. Fa 12 anys que són la banda ideal per qui vulgui organitzar la millor festa del planeta. A Austràlia, d´on són originaris, i on s´han erigit en portaveus de tota mena de causes justes, van camí de convertir-se en llegendes nacionals. Es diuen The Cat Empire, i el seu contagiós combinat de jazz, ska, punk, rock, gypsy i latin figura entre els més explosius que es poden veure avui dalt d´un escenari. Presenten el seu cinquè disc, Steal the light, dins de la més extensa gira mundial que han fet fins ara. A veure qui és el valent que aconsegueix veure´ls sense moure un múscul, perquè amb The Cat Empire no s´hi juga: el seu directe és, ras i curt, inoblidable. Si els coneixes, ja ho saps. Si els descobreixes ara, prepara´t, perquè la teva vida serà segurament molt més divertida.
Dissabte, 9 de novembre Razzmatazz, 21 h.
ENTRADES DEMÀ A LA VENDA A WWW.THEPROJECT.ES I TICKETMASTER

THE CAT EMPIRE CAMBIA A LA SALA RAZZMATAZZ

Debido a la gran demanda de entradas, el concierto de The Cat Empire previsto en la sala Luz de Gas el sábado 9 de noviembre se traslada a la sala Razzmatazz.
Las entradas adquiridas serán válidas para el nuevo recinto. Debido al cambio de sala, excepcionalmente se aceptarán devoluciones de entradas sólo antes del 15 de septiembre.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dinamita pura. Hace 12 años que son la banda ideal para quien quiera organizar la mejor fiesta del planeta. En Australia, de donde son originarios, y donde se han erigido en portavoces de todo tipo de causas justas, van camino de convertirse en leyendas nacionales. Se llaman The Cat Empire, y su contagioso combinado de jazz, ska, punk, rock, gypsy y latin figura entre los más explosivos que se pueden ver hoy en un escenario. Presentan su quinto disco, Steal the light, dentro de la más extensa gira mundial que han hecho hasta ahora. A ver quién es el valiente que consigue verlos sin mover un músculo, porque con The Cat Empire no se juega: su directo es, simple y llanamente, inolvidable. Si los conoces, ya lo sabes. Si los descubres ahora, prepárate, porque tu vida será seguramente mucho más divertida.
ENTRADAS MAÑANA A LA VENTA EN WWW.THEPROJECT.ES Y TICKETMASTER

No hay comentarios:

Publicar un comentario