martes, 15 de octubre de 2013

Segon cicle de música “Barcelona Escenari” al Centre de Cultura Contemporània de València

Després de l'èxit del cicle de 2012 (que va comptar amb Joan Colomo, Els Nens Eutròfics, Pau Riba i CaboSanRoque), torna una nova etapa del "Barcelona Escenari" amb quatre noves bandes també amb base a Barcelona. Quatre concerts únics!

La primera data va ser el dijous 03 d'ctubre amb Cuchillo, una banda de folk-rock psicodèlic formada a Barcelona per Israel Marco (veu i guitarra) i Daniel Domínguez (bateria, percussió i veus) l’any 2005. Van presentar el seu últim disc "Encanto"
Si us vau perdre aquesta cita, esteu atents a les següents dates:

Presenten l'espectacle Liebeslied: 40 anys de cançons
Preu: 10 euros (socis 8 euros)


Toti Soler presenta per primer cop al cap-i-casal, Liebeslied: 40 anys de cançons, una re-visitació en directe del seu primer disc en solitari de la mateixa manera que el va enregistrar quaranta anys enrere, açò és, a veu i guitarra. Tot i que en aquest cas la veu principal és projectada per la cantant Gemma Humet, amb la qual cosa la guitarra virtuosa de Soler pot fluir sense mordasses, lliurement, com quan acompanyava al seu bon amic i gran artista, Ovidi Montllor.


Presenta el disc De bosc
Preu: 6 euros (socis 4 euros)




Enfarinat en mil projectes musicals des que era ben petit i després de soterrar el seu alter ego Estalisnau Verdet, amb aquest treball Vallvé es confirma com a un excel·lent compositor i intèrpret de cançons pop. I és el que vindrà a fer a l'Octubre CCC, presentar aquest treball per primer cop a València amb la banda al complet, la qual està integrada per Nico Roig (guitarra), Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria), Jordi Casadesús (teclats i guitarra). I és clar, Pau Vallvé (veu i guitarra).

  • Dijous 28 de novembre a les 20h  Astrio
Presenten el disc Don’t Leave The Planet 
Preu: 6 euros (socis 4 euros)


 Aquest trident barceloní causa addicció: el seus concerts són poderosos, explosius, sorprenents. Tant se val que hagen perdut pel camí una s al nom i els corbatins al coll, el seu darrer disc, Don’t Leave The Planet, no fa més que confirmar la seua progressió musical que des del ‘hammond groove’ dels primers temps, els ha dut a l’esclat electrònic d’aquest darrer treball, el qual combinen hàbilment amb elements orgànics d’esperit jazz. I això serà el que es podrà escoltar, com a colofó del cicle, a l’auditori de l’Octubre CCC.

Tots els concerts se celebren a:

Octubre Centre de Cultura Contemporània
Sant Ferran, 12 – 46001 València
Reserva d’entrades al tel. 963157799 o al correu info@octubre.cat 
(indiqueu nom i cognoms i telèfon de contacte)

Organitza: Octubre Centre de Cultura Contemporània de València
Programació artística: Francesc Burgos (lacasacalba.org)
Patrocina: Institut de Cultura de Barcelona
Col·labora: Play Producciones



No hay comentarios:

Publicar un comentario