jueves, 13 de febrero de 2014

La sala Matisse acull el cicle 'Matisos' de música en valencià del 27 de març al 20 de juny


Del 27 de març al 20 de juny

La sala Matisse acull el cicle 'Matisos' de música en valencià

• Un total de 15 grups actuaran en la primera edició d'aquest cicle que vol donar a conéixer el treball dels nostres músics i servir d'alternativa cultural al públic universitari



• El cicle està organitzat per Metrònom i la sala Matisse, i compta amb la col·laboració de les universitats Politècnica i Literària de València, Acció Cultural, Escola Valenciana i la marca de cervesa Tyris
València (12 / Febrer / 2014).- La sala Matisse de València acollirà a partir de la primavera un nou cicle musical que pretén donar a conéixer el treball dels músics que canten en valencià.
Sota el nom de 'Matisos', aquest cicle comptarà amb la participació de 15 grups valencians que actuaran repartits en 7 actuacions entre el 27 de març i el 20 de juny pròxims. Està destinat al públic universitari i naix amb els objectius de donar a conéixer la diversitat i riquesa de la música valenciana, de contribuir a la seua normalització, i de servir d'alternativa cultural per a la nit dels dijous universitaris.

Entre els grups que participaran conviuen formacions consolidades, com ara Arthur Caravan, Sant Gatxo o Pepet i Marieta, amb propostes emergents però que estan pegant fort dins del panorama musical valencià, com ara Pellikana, Auxili o Mosin Nagant. Més baix trobareu la programació completa.
Els estils musicals que interpreten tan diversos com el reggae, el rock , l'ska, la rumba, el rap o la cançó d'autor.

Entrades i abonament a la venda
Les entrades eixiran a la venda a partir de la setmana pròxima, a un preu de 8 euros per al públic en general, 5 euros per als estudiants universitaris.
Podran adquirir-se anticipadamet en www.agendapv.cat i el Centre Octubre de València.
El projecte està organitzat per la productora Metrònom i la Sala Matisse, i compta amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València (Servei de Promoció i Normalització Lingüística), Universitat de València (Servei de Política Lingüística), Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana i la marca de cervesa artesanal valenciana Tyris.

PROGRAMACIÓ
Tots els concerts tindran lloc en dijous (excepte el darre concert, 20 de juny,
que serà en divendres), a les 22.30h
27 de MARÇ
Andreu Valor + Josep Lluís Notari + Rubén Durà
3 d'ABRIL - Rock alternatiu i reggae
Sant Gatxo + Candela Roots
10 d'ABRIL - Fusió: pop, cúmbia, folk, reggae, música tradicional
Pepet i Marieta + ESiR
15 de MAIG - Fusió: Ska, rock, reggae, jazz
Sva-ters + Auxili
- Nit de cantautors
22 de MAIG - Fusió: ritmes llatins, rock, ska
Pellikana + Mox
5 de JUNY - Hip hop
Arrap + Mosin Nagant
20 de JUNY - Rock, indie
Mugroman + Arthur Caravan

No hay comentarios:

Publicar un comentario