lunes, 24 de marzo de 2014

Mara Aranda en concert - Auditori de Torrent 28 març- 20.30h

El concert tindrà lloc el divendres 28 de març, a les 20.30h
Mara Aranda presenta 'Sephardic Legacy' en l'Auditori de Torrent

• El nou disc de l'artista valenciana recupera les cançons jueves que la tradició ens ha deixat
València (21 març 2014).- L'Auditori de Torrent acollirà el pròxim divendres 28 de març un concert de Mara Aranda que forma part del Circuit de Música Valenciana impulsat per la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb CulturArts.
Acompanyada pels seus músics habituals, Mara Aranda presentarà el disc "Sephardic Legacy" (Bureo músiques, 2013), un treball en què l'artista
valenciana recupera les cançons de la tradició jueva que la tradició ens la deixat.
Mara Aranda porta molts anys investigant, interpretant i difonent la música antiga, especialment la de tradició jueva. A través del seu treball, l'artista valenciana acosta al públic el repertori de les comunitats jueves que van ser obligades a abandonar les seues llars per a instal·lar-se en dos amples zones geogràfiques de la Mediterrània: Grècia, Turquia, Bulgària i antiga Iugoslàvia) i el nord d'Àfrica (Marroc, Tunísia, i Argèlia).
Les cançons que interpretarà aborden diferents aspectes de la cultura sefardita: cançons que celebren naixements, noces o festejos, així com cants que ploren la pèrdua d'éssers estimats o celebren rites funeraris.
Mara Aranda és una de les creadores més inquietes i dinàmiques de l’escena musical valenciana. En els seus més de 20 anys de trajectòria, ha actuat en centenars d'escenaris arreu el món, i ha publicat una vintena de discos. Els seus projectes musicals basats en investigacions i estudis de les músiques i les cultures tradicionals dels països de la conca mediterrània, de l’est d’Europa i del Pròxim Orient, han fet d'ella una de les grans Dames del Mediterrani, ambaixadora de les seus cultures i tradicions seculars.

Entrades a la venda
Les entrades estan a la venda en www.auditoritorrent.com. El seu preu és de 10 euros.

MARA ARANDA Presenta 'Sephardic Legacy' en l'Auditori de Torrent

• Divendres 28 de març
• 20.30 hores
• Entrada: 10 euros

No hay comentarios:

Publicar un comentario