jueves, 15 de mayo de 2014

The Original Northern Island este viernes en Yeah! Indie Club




The Original Northern Island
Divendres 16 al YEAH! Indie Club, es presenta TONI, l'abreviatura de The Original Northern Island.
Aquest músic madrileny porta anys girant per tot Espanya amb diferents projectes, ja siguin de rock o del més pur estilfolk.
En aquest concert ens presenta el seu últim disc, "The Black Fall", més fosc, emotiu i esgarrifós.

Hora: 23:00 h.
Col · laboració de Flamingos Vintage Kilo Girona i YEAH! Indie Club
Avda. Ramon Folch, 9 17001 Girona



The Original Northern Island
El viernes 16 en el YEAH! Indie Club, se presenta TONI, la abreviatura de The Original Northern Islan.
Este músico madrileño lleva años girando por toda España con diferentes proyectos, ya sean de rock o del más puro estilo folk.
En este concierto nos presenta su último disco, "The Black Fall", más oscuro, emotivo y estremecedor.

Hora: 23:00 h.
Colaboración de Flamingos Vintage Kilo Girona y YEAH! Indie Club

Avda. Ramon Folch, 9 17001 Girona


The Original Northern Island -
Us presentem "The Black Fall", la joia en forma de nou disc de The Original Northern Island, projecte unipersonal sota el qual s'amaga el madrileny actualment establert a Barcelona Toni Pérez.
"The Black Fall" és ja el cinquè disc en solitari d'aquest prolífic creador des que un sobtat càncer de tiroide el va obligar a abandonar la banda madrilenya de folk Tapacubos l'any 2011. Des de llavors ha gravat en solitari i auto produint.se "The Original Northern Island "(2012)," Pyramid "(2012), segon àlbum del qual porta venudes al voltant de 9000 còpies via internet gràcies a la repercussió que li va donar sonar durant mesos en diferents emissores de ràdio independents d'Austin (Texas).
Després es va instal · lar a Alemanya on va compondre i va gravar el seu tercer disc, "The Tea Effect" (sí, un tercer disc en un mateix any!). Abans de començar a pensar en el quart va gravar un parell de bandes sonores per sengles curtmetratges de Isaak Berrokal. El quart disc es concep i grava a Vera (Almería), de nom "Tumbleweed" (2013), compta amb l'ajuda de Carlos González Ramos a la guitarra i harmònica i Vic Guadiana als violins i a la producció.
“The Black Fall”
Un cop instal · lat a Barcelona li arriba el torn al citat " The Black Fall ", àlbum que ha comptat amb múltiples col · laboracions; Xavier Díaz Herrera (Clarinet) , Mario Rosano (Sitar, guitarres) , Álvaro "Roques " (Piano, teclats) , Iván Mellen (Percussió , timpani, erra i shakers), i Vic Guadiana que repeteix (Violins , baix, arranjaments de corda, percussió, barreja producció i mastering) .
En aquest nou disc Toni es despulla de tots els sons fronterers, polsosos del folk/ rock/country americà que tan bé practicava en els seus anteriors treballs per atrevir-se a gravar amb tota mena de nous instruments (acordió, llaüt, mandolina, cello, clarinets .....) que li donen a les noves composicions un aire indissimulat de folk medieval europeu .The Original Northern Island, Toni, ha aconseguit un disc emotiu, d'una qualitat poc usual en els temps que corren, un preciosisme intemporal fet artesanalment des del cor, amb uns arranjaments a l'abast de molt pocs, demostrant que els mitjans o els diners per sort no ho són tot en la música. Un disc que es pot descriure amb tres paraules , bell , emotiu i estremidor.
Bandcamp “The Black Fall”:
http://theoriginalnorthernisland.bandcamp.com/album/the-black-fall-2

No hay comentarios:

Publicar un comentario