viernes, 20 de junio de 2014

Arthur Caravan i Mugroman clausuren el cicle Matisos// Sala Matisse VLC// div 20 juny

El concert tindrà lloc el divendres 20 de juny, a les 22.30h Arthur Caravan i Mugroman clausuren el Cicle Matisos de la Sala Matisse de València


• Darrer concert d'un cicle que ha donat a conéixer un total de 15 grups que canten en valencià
València (16 / juny / 2014).- Els grups Arthur Caravan i Mugroman clausuraran el pròxim divendres 20 de juny, a les 22.30h, el Cicle Matisos de la Sala Matisse de València. Es tracta del darrer concert d'un cicle que, en la seua primera edició, ha donta a conéixer el treball de 15 grups de música.
Amb diversos premis COM a les seues esquenes (enguany han sigut els grans guanyadors, amb 4 premis: millor disc, millor cançò, millor arrangament i millor portada) i concerts per tot arreu del territori valencià i estatal, Arthur
Caravan són una de les formacions més sòlides i serioses del panorama pop-rock valencià. Diuen que les seues cançons omplin els carrerons d’un aire existencialista, sempre inconformista, delitosament evocador i bucòlic. Per fer-se'n una idea, és com si juntares en una càlida nit de Sant Joan a Ovidi Montllor, Pep Laguarda i Dominique A, amb la intensitat dels Sonic Youth, les progressions de Can i Will Oldham, preparant les brases. Han compartit escenari amb Pau Riba, Remigi Palmero, Joan Miquel Oliver o Conxita entre altres... (Videoclip de "Vents": https://www.youtube.com/watch?v=FkJBiAFZCeM)
Mugroman, gira d'acomiat

Pel que fa a Mugroman, aquest concert forma part de la seua gira de comiat, 'Última lluna'. Després de 12 anys de trajectòria musical i 6 discos publicats, el grup alacantí ha anunciat la seua retirada dels escenaris. Les seues lletres naveguen entre l'inconformisme, els problemes socials, la injustícia o l'amor. La seua música combina el rock i l'ska, i barreja històries quotidianes amb situacions absurdes, sempre amb un toc optimista. Han realitzat centenars de concerts arreu del litoral mediterrani compartint escenari amb grups de renom, com ara Molotov, Celtas Cortos o Los Suaves. (Videoclip de 'Mil melodies' (Sol d'hivern) - https://www.youtube.com/watch?v=4qLxGMYFmQc)
Entrades a la venda
Les entrades estan a la venda a un preu de 8 euros per al públic en general, 5 euros per als estudiants universitaris, membres d'Escola Valenciana i socis d'Acció Cultural. Poden adquirir-se en www.agendapv.cat i al Centre Octubre de València.
Un cicle divulgatiu de la música en valencià
La primera edició del cicle Matisos ha comptat amb l'actuació d'un total de 15 grups valencians en 7 actuacions entre març i juny. La idea d'aquest cicle és donar a conéixer la diversitat i riquesa de la música en valencià i de servir d'alternativa cultural per a la nit dels dijous universitaris. Ha estat organitzat per la productora Metrònom i la Sala Matisse, i ha comptat amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València (Servei de Promoció i Normalització Lingüística), Universitat de València (Servei de Política Lingüística), Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana i la marca Tyris de cervesa artesanal valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario