sábado, 12 de julio de 2014

El Ressupó segueix demà amb Cálido Home i Xavi Alías

El Ressupó segueix demà amb Cálido Home i Xavi Alías
El Ressupó, del 3 al 17 de juliol a Celrà  al costat de La Fàbrica
amb mitja dotzena d'artistes i novetats fresques del panorama musical independent català
Programació d'El Ressupó escenari a l'aire lliure, al costat de La Fàbrica Celrà
Dij. 3 Juliol Maria Coma Marta Rius
Dij. 10 Juliol Cálido Home Xavi Alías
Dij. 17 Juliol Senior i el Cor Brutal Nico Roig


El Ressupó és un cicle de música independent amb petits concerts de prop que es va consolidar a Celrà en la seva tercera edició a les comarques gironines, i que; darrerament també té versió de tardor a Reus.
El cicle treballa en música intimista de l'escena musical catalana, obert a propostes internacionals, amb una programació eclèctica i incorpora un detallet gastronòmic; Una tapa segons l'artista del dia i la seva procedència.
Enguany tenim un grapat d'artistes i novetats en primícia per les comarques gironines. Artistes reconeguts que destaquen per la seva qualitat i originalitat a l'hora de fer petites grans cançons.

Música exquisida..
Podeu fer un petit tast musical de cada artista al web ressupo.brc.cat

Desde el 2010 fins a dia d'avui, hem pogut gaudir d'El Ressupó amb actuacions com:
ROGER MAS, PUNTÍ, JOAN COLOMO, PAUL FUSTER, JOANA SERRAT, INSPIRA, MiNE!, JOAN DAUSÀ I ELS TIPUS D'INTERÈS, ESPERIT!, BIKIMEL, INSPIRA, ESTÚPIDA ERIKAH, QUART PRIMERA, EDUARD CANIMAS, MARIA RODÉS, ALBERT PALOMAR, LE PETIT RAMON, THE MISSING LEECH, TIAGO SOUZA, ALBERT JORDÀ, ..


Programació, horaris i informació dels artistes

DIJOUS 03/07 al costat de La Fàbrica de Celrà, 22 h.
MARIA COMA i LA MARTA RIUS............................          ...........
Maria Coma edita el seu tercer disc en solitari, el “Celesta” (Amniòtic Records 2013). Després del celebrat “Magnòlia” arriba aquest disc especial de principi a fí que la compositora barcelonina va composar a Berlín i ha gravat de nit a una masia del Berguedà. És un disc on la Maria no ha necessitat utilitzar grans ornaments, ni un gran arsenal dʼinstruments, ni demostrar res a ningú. És un disc serè, segur i preciós. Es presentarà al Ressupó a duet i l'acompanyarà Pau Vallvé.
Obrirà el concert La Marta Rius amb Sol i serena, el seu debut en solitari amb una proposta d’autora amb presa de terra. La seva veu té una combinació de fortalesa i tendresa que resulta captivadora i l’embolcalla amb els sons de l’acordió i una
capsa de música de construcció artesanal, donant el seu propi color a unes cançons directes i properes amb pinzellades de mística rural.
I podreu degustar una tapeta especial de La Garrotxa d'on és filla La Marta Rius.

DIJOUS 10/07 al costat de La Fàbrica de Celrà, 22 h.
CÁLIDO HOME i XAVI ALÍAS..                                     ….............
I aquí tenim una altra cita ineludible per els amants de la bona música! Ells són Cálido Home, una parella musical amb bones cançons, grans melodies i un nom que retrata perfectament el que fan. Un directe amb molta personalitat que deixa el públic embadalit allà on va. El seu nou disc es diu "Vulpes Vulpes" i l'ha editat BCore fa pocs mesos. També apareixen al nou anunci d'estiu d'Estrella Damm.
I completarà aquesta nit tenyida de color de fusta, el cantautor Xavi Alías;
L’amor val la pena. Sempre. Tantes grans cançons no poden estar equivocades, veritat? El cantautor Xavi Alías dispara encara més enllà i canta convençut que “l’amor no treu la gana. Més aviat en dóna més.” Aquest podria ser un dels molts versos-espelmes que el músic català ha penjat al voltant del seu magnètic debut, La sed de la balena, primera referència del segell barceloní Escafandra. Flames enllaçades per un vent de brunzit màgic, encantat, intens en la seva manera d’aixoplugar dotze cançons que ens presenten a un vocalista càlid i lletrista imaginatiu. “Jo sóc la fàbula anterior a tot desastre”, afirma a “20.000 Llegües”. I, de ben segur, en algun racó del conte, potser el gran escriptor francès Jules Verne li dibuixa un somriure de complicitat.
I tindrem una tapeta especial de l'Anoia, d'on són els Cálido Home.

DIJOUS 17/07 al costat de La Fàbrica de Celrà, 22 h.
SENIOR I EL COR BRUTAL i NICO ROIG …..............nnn ..........
Amb la bona acollida del primer disc de Senior i el cor brutal per part del públic i la crítica li valgué el reconeixement del Premi Ovidi Montllor a la millor cançó per El signe dels temps. La gestació i evolució del segon disc, Gran ha consolidant la banda com una de les més reconegudes en el panorama musical independent. El seu codi genètic està format a parts iguals per boscos de Wisconsin, bars de Tennessee, el llac de l’Albufera i l’arròs al forn. I és que el seu cor i les seves orelles han viscut més de mitja vida a l’altra banda de l’Atlàntic. En directe es presentarà amb un format acústic del seu cantant i compositor Miquel Àngel Landete.
Obrirà la nit Nico Roig, un jove músic format a l'estranger, amb una carrera musical impressionant. Està involucrat en el directe de infinitat de projectes; entre ells Refree, Pau Vallvé, Maria Coma,.. El seu disc de debut Tornada del genoma humà ha sorprès a tothom. Ara ja té segon disc Les dones MacabresLes lletres són un dels trets més distintius dʼaquest músic excepcional. Aquest cop menys introspectives que les del primer disc no deixen de parlar de temes universals: les relacions amoroses (Tocadiscos, Avisaʼm…), l’obsessió per la imatge exterior (Les dones macabres o El millor), les ganes de felicitat (Sunrise…) o el sentir-se exclòs d’alguna situació en la què, en realitat, un no tenia cap ganes de participar (No ens han triat) .
I una tapeta especial de l'Albufera de València, d'on són Senior i el cor brutal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario