miércoles, 23 de julio de 2014

El Ressupó tanca la cinquena edició amb un concert memorable i fa balanç dels primers cinc anys


FOTOGRAFIA DE SENIOR I EL COR BRUTAL EL RESSUPÓ CELRÀ
El Ressupó tanca la cinquena edició amb un concert memorable i fa balanç dels primers cinc anys amb una assistència total que ronda els cinc mil espectadors.

El Ressupó tanca la cinquena edició amb un concert memorable de Senior i el cor brutal, i un concert sorprenent i captivador de Nico Roig.
Tot fent balanç d'aquests primers cinc anys, ens trobem amb una assistència total que ronda els cinc mil espectadors i amb una programació musical que destaca; ha acollit noves promeses musicals i alguns dels artistes més reconeguts del panorama musical independent català; Roger Mas, Joan Colomo, Maria Coma, Puntí, Maria Rodés, Inspira, Joana Serrat, Joan Dausà, Esperit!, Senior i el cor brutal, Canimas, Quart Primera, Paul Fuster, Bikimel, Nico Roig, Cálido Home, Tom Hagan..  

El cicle va començar l'any 2010 al Restaurant Mas Pi de Verges. La segona edició ja es va celebrar a Celrà, població on s'ha consolidat. Després de celebrar la primera edició a Celrà, El Ressupó va incloure la edició de tardor a
Reus, El Ressupó de tardor; una manera de poder gaudir d'El Ressupó en una altra estació de l'any, a sales i teatres de la ciutat de Reus. Grata sorpresa va ser veure l'èxit de convocatòria en la primera edició. Enguany ja prepara la IV edició de tardor.

Actualment, El Ressupó ja suma 5 edicions a Celrà amb una mitjana de 700 persones per edició i 300 per any a Reus, on s'hi han celebrat 3 edicions (concerts de pagament i gratuïts) per la versió de tardor. 
La qualitat de les propostes musicals i les ganes del públic per a venir a descobrir-les han fet que la majoria dels actes programats siguin petites cites ineludibles per a un públic inquiet que té ganes de descobrir noves propostes.

Un any més estem molt contents i animats per seguir treballant, amb propostes noves i de qualitat, perquè es donin a conèixer i el públic les pugui venir a descobrir .


Adjuntem fotos de diferents moments en aquests 5 anys de Ressupó.

>> Darreres notícies premsa






Altres Notícies brave coast


Festival d'Hivern, Festival Hivernacle El Món a Rac 1  Filtrar per dia, buscar podcast El món a Rac1 i descarregar 07:00 h. 06-2-2014 Dijous (min. 16) 






No hay comentarios:

Publicar un comentario