lunes, 4 de agosto de 2014

46 Voll-Damm Fest. Int. Jazz Bcn> VICENTE AMIGO i MARTIRIO & RAÚL RODRÍGUEZ ES SUMEN A LA PROGRAMACIÓ (en castellano a continuación)


El 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona anuncia dos nous concerts que s´afegeixen al bon nombre d´artistes ja confirmats per aquesta edició. El 24 d´octubre, el guitarrista flamenc Vicente Amigo arribarà al Palau de la Música Catalana per presentar Tierra, el seu setè treball discogràfic produït per Guy Fletcher (Dire Straits) i enregistrat al costat de l´històrica formació celta Capercaillie. Una mixtura d´arrels que s´agermanen amb resultats altament sorprenents. I el 13 de novembre a BARTS, l´inimitable Martirio, acompanyada pel seu fill Raúl Rodríguez a la guitarra, repassarà el repertori més emocionant de Chavela Vargas amb el seu particular homenatge De un mundo Raro, Cantes por Chavela.
Aquests concerts, com ja és habitual, tindran un descompte
especial pels primers compradors només a theproject.es (entrades limitades): -25% fins al 15 d´agost o fins que s´exhaureixin les entrades a disposició amb descompte.
____________________________________________________________
El 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona anuncia dos nuevos conciertos que se añaden al buen número de artistas ya confirmados para esta edición. El 24 de octubre, el guitarrista flamenco Vicente Amigo llegará al Palau de la Música Catalana para presentar Tierra, su séptimo trabajo discográfico producido por Guy Fletcher (Dire Straits) y grabado junto a la histórica formación celta Capercaillie. Una mixtura de raíces que se hermanan con resultados altamente sorprendentes. Y el 13 de noviembre en BARTS, la inimitable Martirio, acompañada por su hijo Raúl Rodríguez a la guitarra, repasará el repertorio más emocionante de Chavela Vargas con su particular homenaje De un mundo Raro, Cantes por Chavela.
Estos conciertos, como ya es habitual, tendrán un descuento especial para los primeros compradores sólo en theproject.es (entradas limitadas): -25% hasta el 15 de agosto o hasta que se agoten las entradas a disposición con descuento.

No hay comentarios:

Publicar un comentario