viernes, 8 de agosto de 2014

Neix el Festival Electrovinyes i ja té primeres confirmacions!


El Festival Electrovinyes ja té primeres confirmacions!

L'Electrovinyes, que es celebrarà del 22 al 24 d'agost en un entorn privilegiat; l'Espai Muntanya de Sant Jaume, prepara un cartell especial amb alguns dels artistes més trencadors de l'avantguarda musical catalana. 

El Festival és una aposta ferma per les músiques més innovadores, sorprenents i trencadores del país, on la major part de les propostes; desconegudes pel gran públic; comencen a ser reconegudes més enllà de les nostres fronteres.
La primera edició de l'Electrovinyes es celebrarà a l'agost, del divendres 22 al diumenge 24, de 18 h. a 21 h. a l'Espai Muntanya de Sant Jaume. 
A més d'aquestes primeres confirmacions el Festival tindrà un vermut dissabte al migdia i un taller amb
activitats didàctiques pels nens, on podran gaudir de la seva primera experiència amb aparells per fer música electrònica, aquest taller es dirà petits tafaners.    
Tots els actes seran amb entrada lliure sota el lema #pagaelqueetsembli. Com que creiem en l'exclusivitat d'aquests espectacles, hem pensat de introduïr aquesta novetat; quan acabi l'espectacle el públic podrà aportar el que ells creguin convenient; en funció de si els hi ha agradat més o menys l'espectacle, i també dels seus recursos econòmics.
Ben aviat tindrem el cartell definitiu! Per ara ja podem fer una ullada als primers artistes confirmats al web: electrovinyes.bravecoast.net


Seguirem informant,




Salutacions,

No hay comentarios:

Publicar un comentario