viernes, 29 de agosto de 2014

ERA Festival Rural de música Alternativa i ElectrónicaQuè és ERA? (català)

El projecte ERA neix arrel de la creació del Festival’Era (festival rural de música alternativa y electrònica) que va celebrar la seva primera edició oficial el passat 31 d’Agost de 2013 a la masia Can Gascons de Llagostera, Girona.

Vam proposar tirar endavant el projecte, implantant-hi una filosofia pròpia i una forma nova d’entendre el concepte de festival, partint d’una única premissa: la proximitat entre públic i artistes. El projecte ERA neix amb la finalitat de donar continuïtat al Festival’Era. L’objectiu és passar de ser únicament un festival d’estiu a convertir-se en una marca en el seu conjunt, la marca ERA. Mitjançant la creació d’un circuit de concerts, la marca ERA s’estén per tot l’any amb un final de recorregut al Festival’Era per a esdevenir un tot.

Es tracta d’un projecte sense pretensions i a petita escala que es desmarca de la massificació dels grans festivals. No perseguim créixer costi el que costi, sinó que pretenem fer-ho pas a pas i d’acord amb la nostra filosofia, prevalent la qualitat per damunt de la quantitat.

¿Qué es ERA? (castellano)

El proyecto ERA nace a raíz de la creación del Festival’Era (Festival Rural de Música Alternativa y Electrónica) que celebró su primera edición oficial el pasado 31 de agosto de 2013 en la masía Can Gascones de Llagostera, Girona. Propusimos sacar adelante el proyecto, implantando una filosofía propia y una forma nueva de entender el concepto de festival, partiendo de una única premisa: la proximidad entre público y artistas.

El proyecto ERA nace con la finalidad de dar continuidad al Festival’Era. El objetivo es pasar de ser únicamente un festival de verano en convertirse en una marca en su conjunto, la marca ERA. Mediante la creación de un circuito de conciertos, la marca ERA se extiende por todo el año con un final de recorrido al Festival’Era para convertirse en un todo.

Se trata de un proyecto sin pretensiones ya pequeña escala que se desmarca de la asificación de los grandes festivales. No perseguimos crecer a toda costa, sino que pretendemos hacerlo paso a paso y de acuerdo con nuestra filosofía, primando la calidad por encima de la cantidad.

Ja es poden consultar els horaris del Festival’ERA,
29 i 30 d’agost a Llagostera, Girona
- Canvi a l’ubicació dels concerts gratuïts de divendres, que tindràn lloc a El Parc de L’Estació (Passeig Romeu, nº 6)

- Baths, Simian Mobile Disco (Dj set), We Are Standard, I Am Dive, Cuchillo, BeGun o Lasers entre d’altres, formen el cartell del Festival’ERA que es celebrarà aquest cap de setmana

Durant els dies 29 i 30 d’agost se celebrarà la segona edició del Festival’ERA, una manera inigualable de tancar l’estiu amb la música alternativa i electrònica, en la idíl·lica masia de Can Gascons, Llagostera.

Una vintena d’artistes entre els que destaquen Baths, Simian Mobile Disco, We Are Standard, El Petit de Cal Eril, BeGun, Cuchillo, I Am Dive, Lasers, Thalaba, Briggite Laverne, Johnny Card, Johnny Quid i DJhonston, compleixen l’objectiu principal: oferir un producte diferent creant un nou concepte de festival, basat en la proximitat, a través del qual mirar d’impulsar tant a bandes consolidades com a bandes emergents que volen fer-se un lloc en aquest difícil món de la música.

Ja es poden consultar els horaris de totes les actuacions a la web del Festival.

Per una altra banda, comentar que els concerts gratuïts del divendres 29, tindràn lloc finalment al Parc de L’Estació (Passeig Romeu, 6). Allà es podràn veure les actuacions dels Animic; Raydibaum presentant el seu últim disc Estructures sota terra; Dead Parties, que s’encarregaran d’obrir aquest dia previ amb les seves melodies fàcilment corejables i les ben entrellaçades bogeries sonores que aporten les guitarres més distorsionades; i els Fantastic Plastic Mag dj’s que tancaran la vetllada
amb una llarga sessió de nit.

Es recorda també que hi ha un servei d’autobusos llançadera d’anada i tornada des de Barcelona. Per poder utilizar aquest autobusos s’ha de reservar plaça enviante un mail a info@festivalera.com. De la mateixa manera, des de l’estació de tren de Caldes de Malavella al recinte i del recinte a Llagostera s’habilitarà la Furgo-Moritz totalment GRATUÏTA. Es poden consultar els horaris dels autobusos a la web.
INFORMACIÓ PRÀCTICA VENDA D’ENTRADES

Pack 10 -> Compra 8 entrades i et regalamem 2 (Preu entrada 24€)
Pack 6 -> Compra 5 entrades i et regalem 1 (Preu entrada 25€)
Entrada VIP -> 65€ (inclou accés a la zona VIP amb piscina i barra a preus reduïts)
Festival’Era 2014 - 29 i 30 d’agost: 30€ entrada (inclou càmping i pàrking)

www.festivalera.com
facebook.com/festivalera
twitter.com/festival_era
instagram.com/festival_era

Ya se pueden consultar los horarios del Festival’ERA,
29 y 30 de agosto en Llagostera, Girona
- Cambio de localización en los conciertos gratuitos del Viernes día 29, que tendrán
lugar en el Parc de l’Estació (Passeig Romeu nº 6)

-Baths, Simian Mobile Disco (Dj set), We Are Standard, I Am Dive, Cuchillo, BeGun o Lasers entre otros forman el cartel del Festival’ERA que se celebrará el 29 y 30 de agosto en Llagostera, Girona.

Durante los días 29 y 30 de agosto se celebrará la segunda edición del Festival’ERA, una manera inigualable de cerrar el verano con música alternativa y electrónica, en la idílica masía de Can  Gascons, Girona.

Una veintena de artistas entre los que destacan Baths, Simian Mobile Disco, We Are Standard, El Petit de Cal Eril, BeGun, Cuchillo, I Am Dive, Lasers, Thalaba, Briggite Laverene, Johnny Card, Johnny Quid y DJhonston, que cumplen el objectivo principal: ofrecer un producto diferente creando un nuevo concepto de festival, basado en la proximidad, a través del cual tratar de impulsar tanto a bandas consolidads como a bandas emergentes que quieren hacerse un hueco en este difícil
mundo de la música.

Ya se pueden consultar los horarios de todas las actuaciones en la web del Festival.

Por otro lado, comentar que los conciertos gratuitos del viernes día 29 tendrán lugar finalmente en el Parc de L’Estació. Allí se podrán ver las actuaciones de Animic; Raydibaum presentando su último disco Estructures sota terra; Dead Parties, que se encargaran de abrir este día previo con sus melodías fácilmente coreables entre la bien entrelazada marañas sonora que aportan las guitarras más distorsionadas; y los Fantastic Plastic Mag dj’s que cerraran la velada con una larga sesión de noche.

Se recuerda también que hay un servicio de autobuses lanzadera de ida y vuelta desde Barcelona. Para poder utilizar estos autobuses se tiene que reservar plaza enviando un mail a info@festivalera.com. De la misma forma, desde la estación de tren de Caldes de Malavella al recinto y del recinto a Llagostera se habilitarà la Furgo-Moritz totalmente GRATIS. Se pueden consultar horarios de los autobuses en la web.Se puede consultar toda la programación por días en la web del festival, donde también se pueden comprar las entradas. INFORMACIÓ PRÀCTICA VENDA D’ENTRADES

Pack 10 -> Compra 8 entradas y te regalamos 2 (Precio entrada 24€)
Pack 6 -> Compra 5 entradas y te regalamos 1 (Precio entrada 25€)
Entrada VIP -> 65€ (incluye acceso a la zona VIP con piscina y barra a precios reducidos)
Festival’Era 2014 - 29 i 30 d’agost: 30€ entrada (inclou càmping i pàrking)

www.festivalera.com
facebook.com/festivalera
twitter.com/festival_era
instagram.com/festival_era

No hay comentarios:

Publicar un comentario