lunes, 25 de agosto de 2014

Sabadell VegFest - The eco-friendly veggie fest

1er Sabadell Veg Fest
Què és el SVF?

El Sabadell VegFest és un festival nou i innovador al nostre país, familiar, gratuït i obert a tothom, amb el vegetarianisme i l’ecologia com a fil conductor. Una jornada festiva a l’entorn de La Capella , dintre del Parc Can Gambús de Sabadell, un lloc immillorable amb espai verd i parc infantil.

Quan es farà?
El SVFes celebrarà el diumenge 7 de setembre durant tot el dia (d’11 a 21h) dintre de la Festa Major de Sabadell 2014.
Què trobarem?

Al SVF trobareu un munt d’activitats per totes les edats i gustos: concerts, documentals, tallers, xerrades, show cooking, fira d’artesania, de productes ecològics, cerveses artesanes, cooperatives de consum, estands de menjar vegetarià, street food, fira discogràfica, etc… i tot amb el vegetarianisme i l’ecologia com a nexe d’unió.

Artistes:

(per nens, Sant Quirze)
Steven Munar  (folk rock, Mallorca)
Carlos Gambarte  
(folk grunge, Badía del Vallès)
El Sobrino del Diablo  
(cantautor satíric, BCN)
Monterey  (folk rock, Sabadell)
nachonando&miguel  
(pop rock, Tarragona)

Qui ho organitza?

El SVF està organitzat per la discogràfica independent La Produktiva Records  i el restaurant vegetarià La Capella. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, les revistes The EcologistBioEco Actual i varies empreses del sector.
1er Sabadell VegFest
¿Qué es el SVF?

El Sabadell VegFest es un festival nuevo e innovador en nuestro país, familiar, gratuito y abierto a todos, con el vegetarianismo y la ecología como hilo conductor. Una jornada festiva en el entorno de La Capella, dentro del Parque Can Gambús de Sabadell, un lugar inmejorable con espacio verde y parque infantil.

¿Cuándo se hará?

El SVF se celebrará el domingo 7 de septiembre durante todo el día (de 11 a 21h) dentro de la Fiesta Mayor de Sabadell 2014.

La Capella (Parc Can Gambús) Sabadell
¿Qué encontraremos?

En el SVF encontrarás un montón de actividades para todas las edades ygustos: conciertos, documentales,talleres, charlas, show cooking, feria de artesanía, de productos ecológicos,cervezas, cooperativas de consumo,stands de comida vegetariana, streetfood, feria discográfica, etc ... y todocon el vegetarianismo y la ecología como nexo de unión.

Artistas:
(per nens, Sant Quirze)
Steven Munar  
(folk rock, Mallorca)
Carlos Gambarte  
(folk grunge, Badía del Vallès)
El Sobrino del Diablo  
(cantautor satíric, BCN)
Monterey  
(folk rock, Sabadell)
nachonando&miguel  
(pop rock, Tarragona)

¿Quién lo organiza?

El SVF está organizado por la discográficaindependiente La Produktiva Records y el restaurante vegetariano La Capella. Con la colaboración del Ayuntamiento deSabadell, las revistas The Ecologist,BioEco Actual y varias empresas del sector.

Más información en:
Hashtag: #SVF
THE ECO-FRIENDLYVEGGIE FEST!

No hay comentarios:

Publicar un comentario