viernes, 26 de septiembre de 2014

46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA: CONCERT PÒRTIC A LA CATEDRAL (en castellano a continuación)


 

Comencem una nova edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb un concert gratuït a les portes de la Catedral de Barcelona, i tornem a aquest magnífic escenari de la mà de tres formacions catalanes.
Aquest concert pòrtic ens proposa un viatge musical a través de tres propostes artístiques de primer nivell, que s'inicia amb el Jaume Vilaseca Trio i la seva reinterpretació en clau jazzística de la música dels britànics Genesis. El trajecte segueix amb el no menys estimulant David Pastor i la presentació del seu nou treball: NU-ROOTS, Nu Tunes, Old Tunes, una combinació de temes originals de Pastor i standards revisitats amb l'elegància que caracteritza aquest trompetista de referència. Finalment, arribem a port amb Carme Canela i Laura Simó acompanyades de la Liceu Big Band + Cordes dirigida per Sergi Vergès, amb uns arranjaments que els van  portar al Carnegie Hall de Nova York i que es van estrenar, amb gran èxit, al Conservatori del Liceu el passat mes de maig. El repertori està farcit de música molt variada que va del jazz clàssic als musicals i la tradició brasilera.
Així doncs, tot a punt pel 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, una programació de veritable luxe que inclou més de 100 concerts i activitats amb estrelles com Branford Marsalis, Wayne Shorter, Paolo Conte, Chucho Valdés, John Legend i Joshua Redman entre molts altres referents del firmament jazzístic.
JAUME VILASECA TRIO
DAVID PASTOR NU-ROOTS
CARME CANELA i LAURA SIMÓ & LICEU BIG BAND + CORDES
Catedral de Barcelona
Dijous, 25 de setembre de 19.00 a 22.30 hores / Gratuït
 
PRENSA | COMUNICACIÓN
Francesc X. Sánchez 649 41 86 82 <fxsanchez@lamosca.com>
Xènia Rafí 670 28 07 79 / 934 81 70 40 Ext 115 <xrafi@theproject.es>
_________________________________________________________________

Empezamos una nueva edición del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona con un concierto gratuito a las puertas de la Catedral de Barcelona, y volvemos a este magnífico escenario de la mano de tres formaciones catalanas.
Este concierto pórtico nos propone un viaje musical a través de tres propuestas artísticas de primer nivel, que se inicia con el Jaume Vilaseca Trío y su reinterpretación en clave jazzística de la música de los británicos Genesis. El trayecto sigue con el no menos estimulante David Pastor y la presentación de su nuevo trabajo: NU-ROOTS, Nu Tunes, Old Tunes, una combinación de temas originales de Pastor y standards revisitados con la elegancia que caracteriza a este trompetista de referencia. Finalmente, llegamos a puerto con Carme Canela y Laura Simó acompañadas de la Liceu Big Band + Cordes dirigida por Sergi Vergès, con unos arreglos que les llevaron el Carnegie Hall de Nueva York y que se estrenaron, con gran éxito, en el Conservatori del Liceu el pasado mes de mayo. El repertorio está lleno de música muy variada que va del jazz clásico a los musicales y la tradición brasileña.
Así pues, todo listo para el 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, una programación de verdadero lujo que incluye más de 100 conciertos y actividades con estrellas como Branford Marsalis, Wayne Shorter, Paolo Conte, Chucho Valdés, John Legend y Joshua Redman entre muchos otros referentes del firmamento jazzístico.
JAUME VILASECA TRIO
DAVID PASTOR NU-ROOTS
CARME CANELA i LAURA SIMÓ & LICEU
BIG BAND + CORDES
Catedral de Barcelona
Jueves, 25 de septiembre de 19.00 a 22.30 horas / Gratuito
 
PRENSA | COMUNICACIÓN
Francesc X. Sánchez 649 41 86 82 <fxsanchez@lamosca.com>
Xènia Rafí 670 28 07 79 / 934 81 70 40 Ext 115 <xrafi@theproject.es>

No hay comentarios:

Publicar un comentario