miércoles, 3 de septiembre de 2014

ARTO LINDSAY, TAYLOR McFERRIN i QUICO PI DE LA SERRA, NOVES CONFIRMACIONS AL 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA (en castellano a continuación)ARTO LINDSAY, TAYLOR McFERRIN i QUICO PI DE LA SERRA, NOVES CONFIRMACIONS AL 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
Arto Lindsay, una de les figures més representatives de l'avantguarda musical dels últims 30 anys, s'afegeix a l'estel·lar programació del 46 Voll-Damm festival Internacional de Jazz de Barcelona. Admirat per Brian Eno i influència cabdal en la deconstrucció noise de bandes com Sonic Youth, el nord-americà actuarà a Luz de Gas el dissabte 1 de novembre, al capdavant de la seva formació de luxe i amb nou treball discogràfic sota el braç: The Encyclopedia of Arto. Aquest concert, com és habitual, compta amb un 25% de descompte pels primers compradors (fins al 15 de setembre) només a http://theproject.es (entrades limitades).

D'altra banda, el festival també presenta dos cicles temàtics al Harlem Jazz Club, un dels punts calents de l'escena local amb més projecció. En primer lloc, una nova edició del ja clàssic Veus de Barcelona, concerts amb el segell Made in BCN cada divendres del 17 d'octubre al 28 de novembre amb protagonistes com Quico Pi de la Serra (28 de novembre), Adriana Ospina (24 d'octubre) i Jean-Philippe Guy(17 d'octubre), entre d’altres.
A més a més, aquest any també hi haurà diverses Nits al Harlem, un cicle polièdric on tenen cabuda múltiples disciplines jazzístiques i del qual ja tenim el primer avançament: Taylor McFerrin, primogènit del mestre Bobby McFerrin, amb una proposta molt estimulant que mira cap al futur des de l'electrònica més actual i abstracta amb referents premium con Flying Lotus i James Blake. Cita ineludible el 13 de novembre.
ENTRADES DEMÀ A LA VENDA: http://theproject.es
ARTO LINDSAY, ​​TAYLOR McFERRIN y QUICO PI DE LA SERRA, NUEVAS CONFIRMACIONES DEL 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
Arto Lindsay, una de las figuras más representativas de la vanguardia musical de los últimos 30 años, se añade a la estelar programación del 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Admirado por Brian Eno e influencia capital en la deconstrucción noise de bandas como Sonic Youth, el norteamericano actuará en Luz de Gas el sábado 1 de noviembre, al frente de su formación de lujo y con nuevo trabajo discográfico bajo el brazo: The Encyclopedia of Arto. Este concierto, como es habitual, cuenta con un 25% de descuento para los primeros compradores (hasta el 15 de septiembre) sólo en http://theproject.es (entradas limitadas).
Por otra parte, el festival también presenta dos ciclos temáticos en el Harlem Jazz Club, uno de los puntos calientes de la escena local con más proyección. En primer lugar, una nueva edición del ya clásico Veus de Barcelona, conciertos con el selloMade in BCN cada viernes del 17 de octubre al 28 de noviembre con protagonistas como Quico Pi de la Serra (28 de noviembre), Adriana Ospina (24 de octubre) yJean-Philippe Guy (17 de octubre), entre otros.
Además, este año también habrá varias Nits al  Harlem, un ciclo poliédrico donde tienen cabida múltiples disciplinas jazzísticas y del que ya tenemos el primer adelanto: Taylor McFerrin, primogénito del maestro Bobby McFerrin, con una propuesta muy estimulante que mira hacia el futuro desde la electrónica más actual y abstracta con referentes premium con Flying Lotus y James Blake. Cita ineludible el 13 de noviembre.
ENTRADAS MAÑANA A LA VENTA: http://theproject.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario