martes, 23 de septiembre de 2014

JAZZ O RES: ARRIBA EL 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA (en castellano a continuación)

JAZZ O RES: 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
Aquest matí s'ha presentat a l'Antiga Fàbrica de Cerveses Damm la programació del 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, així com les últimes incorporacions del festival, entre les que cal destacar La Locomotora Negra i Gema 4, a més del cicle Nits al Harlem, un cicle polièdric on tindran cabuda múltiples disciplines jazzístiques amb artistes com Taylor McFerrin o Jaç de Gats.
Aquests concerts s'afegeixen a la ja rica programació d'enguany, amb grans figures com Diana Krall, John Legend, Paolo Conte i Wayne Shorter. A més, el festival estreny les relacions amb Chucho Valdés, qui passa a ser Padrí del festival, en un any de celebracions: 40 anys d´Irakere, la banda cofundada per Chucho el 1973 que va revolucionar per sempre la història de la música.

Però això no és tot, et suggerim que no perdis detall d'una programació plena de joies: Kenny Barron-Dave Holland, Medeski-Scofield-Martin-Wood, Joshua Redman, Vicente Amigo, Brad Mehldau i Chris Thile, els dos cicles del Harlem Jazz Club, classes magistrals amb mestres de primeríssim nivell, jams i concerts exquisits al Conservatori del Liceu, els concerts infantils matinals acompanyats de xocolata amb xurros a l'Hotel Havana...
Com a novetat d'enguany, el festival introdueix dos abonaments a mode de recorregut musical, protagonitzats per les figures de Chucho Valdés (8 concerts, 75 € + despeses de gestió) i Wayne Shorter (9 concerts, 90 € + despeses de gestió).
Ens espera molt jazz i les opcions són clares: jazz o res.
PREMSA | COMUNICACIÓ
Francesc X. Sánchez 649 418 682  <fxsanchez@lamosca.com>
Xènia Rafí  670 280 779 / 934 81 70 40 Ext 115 <xrafi@theproject.es>
_________________________________________________________________________

JAZZ O NADA: 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
Esta mañana se ha presentado en la Antigua Fábrica de Cervezas Damm la programación del 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, así como las últimas incorporaciones del festival, entre las que cabe destacar La Locomotora Negra y Gema 4, además del ciclo Nits al Harlem, un ciclo poliédrico donde tendrán cabida múltiples disciplinas jazzísticas con artistas como Taylor McFerrin o Jaç de Gats.
Estos conciertos se añaden a la ya rica programación de este año, con grandes figuras como Diana Krall, John Legend, Paolo Conte y Wayne Shorter. Además, el festival estrecha las relaciones con Chucho Valdés, quien pasa a ser Padrino del festival, en un año de celebraciones: 40 años de Irakere, la banda cofundada por Chucho en 1973 que revolucionó para siempre la historia de la música.
Pero eso no es todo, te sugerimos que no pierdas detalle de una programación llena de joyas: Kenny Barron-Dave Holland, Medeski-Scofield Martín-Wood, Joshua Redman, Vicente Amigo, Brad Mehldau y Chris Thile, los dos ciclos del Harlem Jazz Club, clases magistrales con maestros de primerísimo nivel, jams y conciertos exquisitos en el Conservatori del Liceu, los conciertos infantiles matinales acompañados de chocolate con churros en el Hotel Havana...
Como novedad de este año, el festival introduce dos abonos a modo de recorrido musical, protagonizados por las figuras de Chucho Valdés (8 conciertos, 75 € + gastos de gestión) y Wayne Shorter (9 conciertos, 90 € + gastos de gestión).
Nos espera mucho jazz y las opciones son claras: jazz o nada.
PREMSA | COMUNICACIÓ
Francesc X. Sánchez 649 418 682  <fxsanchez@lamosca.com>
Xènia Rafí  670 280 779 / 934 81 70 40 Ext 115 <xrafi@theproject.es>

No hay comentarios:

Publicar un comentario