martes, 9 de diciembre de 2014

26 GUITAR FESTIVAL BCN: JAMES VINCENT McMORROW (en castellano a continuación)

L'ANY DE JAMES VINCENT McMORROW
El músic irlandès s'afegeix al cartell del 26 Guitar Festival BCN
McMorrow recalarà a BARTS el dimecres, 18 de febrer

Durant aquest any sortint, James Vincent McMorrow s'ha acabat de fer un lloc al panorama internacional amb el seu últim treball Post Tropical (2014), amb el que ha augmentat encara més la seva nòmina de seguidors. Ho ha fet amb una nova tirada per l'electrònica i els sintetitzadors en els arranjaments que coincideix amb el camí que també recorre James Blake. Deu cançons de soul poètic amb textures del segle XXI, per a res a rebuf del retro, llistes per expandir la seva audiència. Com així ha estat.
I a Espanya, d'una manera especialment espectacular, gràcies a l'elecció d'un dels seus temes, Glacier, com a banda sonora de l'anunci del sorteig de la Loteria de Nadal de 2014.

Entrades a la venda a http://theproject.es
@guitfestbcn
____________________________________________
EL AÑO DE JAMES VINCENT McMORROW
El músico irlandés se añade al cartel del 26 Guitar Festival BCN
McMorrow recalará a Bart el miércoles, 18 de febrero.
Durante este año que se despide, James Vincent McMorrow se ha acabado de hacer un hueco en el panorama internacional con su último trabajo Post Tropical (2014), con lo que ha aumentado aún más su nómina de seguidores. Lo ha hecho con una nueva tirada por la electrónica y los sintetizadores en los arreglos que coincide con el camino que también recorre James Blake. Diez canciones de soul poético con texturas del siglo XXI, para nada a rebufo del retro, listas para expandir su audiencia. Como así ha sido.
Y en España, de una manera especialmente espectacular, gracias a la elección de uno de sus temas, Glacier, como banda sonora del anuncio del sorteo de la Lotería de Navidad de 2014.
Entrades a la venta a http://theproject.es
@guitfestbcn

No hay comentarios:

Publicar un comentario