viernes, 19 de diciembre de 2014

JORGE DREXLER Y FRANCO BATTIATO AL GUITAR BCN (en castellano a continuación)

NOVES FIGURES S'INCORPOREN AL GUITAR BCN: FRANCO BATTIATO I JORGE DREXLER
El cantautor uruguaià actuarà a BARTS el 4 de març, i el geni de Sicília ho farà al Palau de la Música Catalana el 12 del mateix mes
El Guitar BCN anuncia dues confirmacions d'autèntic luxe per a la seva propera edició. En primer lloc, Jorge Drexler debutarà a BARTS el dimecres 4 de març amb l'efectiu arsenal de Bailar en la cueva (2014), un treball que busca nous formats dins del seu característic llenguatge musical -guanyador de dos Grammys Llatins en la seva recent edició- i que, ben segur, farà d'aquesta primera cita a la sala del Paral·lel un moment realment especial.

D'altra banda, cada visita del mestre Franco Battiato és sempre un esdeveniment. La seva estimulant proposta segueix sense adocenar-se amb el pas dels anys i en els seus concerts es poden donar cita des de l'experimentació electrònica fins als himnes pop, passant pel rock i els efluvis de world music. El sicilià arribarà al Palau de la Música Catalana el dijous 12 de març.
Entrades a la venda demà divendres 19 de desembre ahttp://theproject.es
Aquests concerts s'afegeixen a una programació que s'inaugurarà ambEstrella Morente i Niño Josele (13 de febrer, Palau de la Música Catalana), i que ja compta amb els concerts confirmats de JamesVincent McMorrow (18 de febrer, BARTS ), Miguel Campello (21 de febrer, Bikini), Jolie Holland (24 de febrer, BARTS Club), Wyoming y Los Insolventes (27 de març, BARTS), Núria Graham (11 d'abril, L'Auditori Sala 2) Luna (23 d'abril, Bikini) i Els Catarres (23 d'abril, Sant Jordi Club).
@guitfestbcn
______________________________________________________________________________
NUEVAS FIGURAS SE INCORPORAN AL GUITAR BCN: JORGE DREXLER Y FRANCO BATTIATO 
El cantautor uruguayo actuará en BARTS el 4 de marzo, y el genio de Sicilia lo hará en el Palau de la Música Catalana el 12 del mismo mes.
El Guitar BCN anuncia dos confirmaciones de auténtico lujo para su próxima edición. En primer lugar, Jorge Drexler debutará en BARTS el miércoles 4 de marzo con el efectivo arsenal de Bailar en la cueva(2014), un trabajo que busca nuevos formatos dentro de su característico lenguaje musical –ganador de dos Grammys Latinos en su reciente edición- y que, bien seguro, hará de esta primera cita en la sala del Paral·lel un momento realmente especial.
Por otro lado, cada visita del maestro Franco Battiato es siempre un acontecimiento. Su estimulante propuesta sigue sin adocenarse con el paso de los años y en sus conciertos pueden darse cita desde la experimentación electrónica hasta los himnos pop, pasando por el rock y los efluvios de world music. El siciliano llegará al Palau de la Música Catalana el jueves 12 de marzo.
Entradas a la venta mañana viernes 19 de diciembre enhttp://theproject.es
Estos conciertos se añaden a una programación que se inaugurará por todo lo alto con Estrella Morente y Niño Josele (13 de febrero, Palau de la Música Catalana), y que ya cuenta con los conciertos confirmados de James Vincent McMorrow (18 de febrero, BARTS), MiguelCampello (21 de febrero, Bikini), Jolie Holland (24 de febrero, BARTS Club), Wyoming y Los Insolventes (27 de marzo, BARTS), NúriaGraham (11 de abril, L'Auditori Sala 2) Luna (23 de abril, Bikini) y ElsCatarres (23 de abril, Sant Jordi Club).
@guitfestbcn

No hay comentarios:

Publicar un comentario