sábado, 18 de abril de 2015

DIANA KRALL INAUGURARÀ EL 47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA (en castellano a continuación)


DIANA KRALL INAUGURARÀ EL 47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA PRESENTANT WALLFLOWER, EL SEU DARRER TREBALL
La primera cita del 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona serà el 26 de setembre a l’Auditori del Fòrum amb Diana Krall i la sensualitat d’una veu que porta gairebé tres dècades enamorant el públic i la crítica.
Des del seu debut a Barcelona el 1996 Diana Krall ha anat creixent i creixent. La seva confiança sembla il·limitada, el seu sofisticat sentit del ritme fa esclatar les emocions de la seva audiència, el seu encant s´ha multiplicat any rere any, i ella segueix fidel a una màxima estètica: cantar totes les cançons com si haguessin estat escrites ahir.
Guanyadora de cinc premis Grammy i vuit premis Juno, Diana ens presentava el passat mes de febrer el seu nou àlbum, Wallflower, produït per David Foster, guanyador de 16 premis Grammy. Un cop més, ens trobem amb una Diana Krall que vas més enllà en la interpretació de cadascuna de les seves noves cançons. Ens presenta grans temes del pop de tots els temps, des de clàssics dels anys 60 fins a cançons actuals, i fins i tot un tema inèdit de Paul McCartney If I Take You Home Tonight, tots ells interpretats amb l'elegància indiscutible que només una gran artista sap oferir.

Wallflower World Tour, nom que rep la seva pròxima gira mundial, vindrà carregat de clàssics del pop com California Dreamin' de The Mamas and the Papas, Desperado de Eagles o el Wallflower de Bob Dylan, entre molts altres. La seva admiració per Elton John quedava també gravada en aquest nou treball i en la gira, on no faltarà Sorry Seems to Be The Hardest Word, un tema que forma part de la vida de Diana des que, sent adolescent, escoltés per primera vegada l'àlbum Blue Moves.
En el seu retorn i sota una sofisticada producció, la veu i piano de Diana Krall estaran acompanyats a l'escenari per Anthony Wilson (guitarra), Dennis Crouch (baix), Stuart Duncan (violí), Karriem Riggins (bateria) i Patrick Warren (teclat).
Diana Krall actuarà també a Madrid el 22 de setembre, al Barclaycard Center (The Box)
Benvinguda una altra vegada, Diana Krall!
Les entrades per aquests concerts es podran adquirir a partir de les 10h. del dimecres 29 d'abril.
Madrid: doctormusic.com, Tickemaster i punts habituals
_______________________________

DIANA KRALL INAUGURARÁ EL 47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA PRESENTANDO WALLFLOWER, SU ÚLTIMO TRABAJO

La primera cita del 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona será el 26 de septiembre en el Auditori del Fòrum con Diana Krall y la sensualidad de una voz que lleva casi tres décadas enamorando el público y la crítica.
Desde su debut en Barcelona en 1996 en la sala Luz de Gas, Diana Krall ha ido creciendo y creciendo. Su confianza parece ilimitada, su sofisticado sentido del ritmo hace estallar las emociones de su audiencia, su encanto se ha multiplicado año tras año, y ella sigue fiel a una máxima estética: cantar todas las canciones como si hubieran sido escritas ayer.
Ganadora de cinco premios Grammy y ocho premios Juno, Diana nos presentaba el pasado mes de febrero su nuevo álbum, Wallflower, producido por David Foster, ganador de 16 premios Grammy. Una vez más, nos encontramos con una Diana Krall que vas más allá en la interpretación de cada una de sus nuevas canciones. Nos presenta grandes temas del pop de todos los tiempos, desde clásicos de los años 60 hasta canciones actuales, e incluso un tema inédito de Paul McCartney If I Take You Home Tonight, todos ellos interpretados con la elegancia indiscutible que sólo una gran artista sabe ofrecer.
Wallflower World Tour, nombre que recibe su próxima gira mundial, vendrá cargado de clásicos del pop como California Dreamin' de The Mamas and the Papas, Desperado de Eagles o el Wallflower de Bob Dylan, entre muchos otros. Su admiración por Elton John quedaba también grabada en este nuevo trabajo y en la gira, donde no faltará Sorry Seems to Be The Hardest Word, un tema que forma parte de la vida de Diana desde que, siendo adolescente, escuchara por primera vez álbum Blue Moves.
En su regreso, y bajo una sofisticada producción, la voz y piano de Diana Krall estarán acompañados en el escenario por Anthony Wilson (guitarra), Dennis Crouch (bajo), Stuart Duncan (violín), Karriem Riggins (batería) y Patrick Warren (teclado).
Diana Krall actuará también en Madrid el 22 de septiembre, en el Barclaycard Center (The Box)
Bienvenida de nuevo, Diana Krall!
Las entradas para estos conciertos se podrán adquirir a partir de las 10h. del miércoles 29 de abril.
Madrid: doctormusic.com, Tickemaster y puntos habituales

No hay comentarios:

Publicar un comentario