miércoles, 8 de abril de 2015

El 9 de abril, segundo aniversario Awamba Buluba Club y programación




THE BIG GROOVE MUFFIN (FUNK & SOUL, Barcelona) // Concert
Divendres 10 / 22.00 h. Entrada: 5€

La banda que se estrena en Marula, The Big Groove Muffin son la mezcla de diferentes ingredientes musicales que, pasando cuidadosamente por el molde de un lado formado por músicos con una larga experiencia, ofrecen un producto con los diferentes sabores de la música negra. La banda que os presentamos ha elaborado una receta que con dos horas de cocción sobre el escenario llevará a la persona que lo pruebe hasta el movimiento y el baile de manera irrefrenable.

La nova banda que s'estrena al Marula Café, The Big Groove Muffin, són la barreja de diferents ingredients musicals que, passant pel motlle d'una banda formada per músics amb una llarga experiència, ofereixen un producte amb els diferents sabors de la música negra. La banda que us presentem ha elaborat una recepta que portarà a la persona que ho tastí fins al moviment i al ball de manera irrefrenable!!

2 de Abril
Turista Bang Bang+Harry Callahan

El fundador del A Wamba Buluba, responsable de traer todo el buen rock n roll y bandas internacionales y nacionales de la escena a Barcelona, será el encargado de pinchar esta noche en el Marula. Le acompañará Harry Callahan, otro dj imprescindible de las noches de gloria maruleras.



8 de abril (antes de la jam)

Ryan O'Reilly Band
6/8€ 21:00
Ryan O'Reilly y su banda han estado en la carretera durante la mayor parte de la última década, perfeccionando su arte en las calles y en los bares de América y  Europa. Inspirados por Joe Strummer, Dylan y Gillian Welch, la música de O'Reilly pasa por sonidos de la América más profunda, como por el Folk Irlandés  o el Heartland Rock. Líricamente, explora todos los matices de una vida de viaje y aventuras.

9 de Abril 2º Aniversario

2º Aniversario A Wamba Buluba Club 9 de Abril 21:00 15/18€

The Monsters (RnR Primitivo,Suiza)

Flamingo Tours (R&B-RnR Barcelona)

Dj´s Invitados

-Sr Varo (Funtastic Drácula, Valencia)

-Jordi Duró (The Boiler Club, Bcn)

-Turista Bang Bang (Residente A Wamba Buluba Club)


The Monsters se formaron en el pequeño pueblo de Bern, capital de Suiza, en 1986. Su sonido es una mezcla distorsionada entre el garaje punk de los 60, el rockabilly trash adolescente y salvaje y rock’n’roll primitivo. Es 187% mejor que MTV y las mierdas de las listas de éxito. Es simplemente rock’n’roll con riffs trash. La formación actual incluye guitarra, bajo y el llamado “clonedrum”: es decir, dos baterías con solo media batería cada, y golpeando el mismo bombo de cada lado. Aparte de todos los shows por Suiza, The Monsters hacen giras extensas a través de Europa (Alemania, Francia, Holanda, Bélgica, Italia, Austria, Inglaterra, Dinamarca, Suecia, Noruega y España).
En 2003, el grupo giró por Argentina, Brasil y Nueva York, en 2005 hicieron una gira de 3 semanas por todo Japón. No hace falta decir que The Monsters que son una potente banda de directo, que hará temblar cada escenario. Compartieron cartel con Guitar Wolf, The Monks, The Sonics y muchos más. The Monsters han grabado 7 álbums. Varios singles y EPs y han aparecidos en muchos recopilatorios. El álbum “Youth Against Nature” fue grabado en los famosos estudios Toe Rag (Londres) por Liam Watson. “I See Dead People” salió con un puzzle de 1000 piezas, un folleto, una pegatina y un botón, y durante la gira se acabaron todos los ejemplares. “Garage Punk Vol.1 es un LP doble de 20 años de trash. “Pop Up Yours”es el nuevo álbum. The Monsters aparecen en Voodoorhythm Records, Suiza.

Por su parte, Flamingo Tours es una de las bandas revelación de la  temporada en Barcelona. Myriam Swanson, conocida, entre muchos otros proyectos, por haber sido la voz de Mambo Jambo en las sesiones del Taboo Burlesque Nights de la Sala Apolo de Barcelona durante dos temporadas, lidera ahora su propio proyecto: una banda de rock’n’roll arraigada en la tradición más salvaje de la música popular y que respira aromas diversos… Rhythm’n’blues de exotismo cavernoso, soul profundo, surf frenético, rockabilly trepidante… Flamingo Tours editaron su nuevo EP con 4 temas en mayo de 2014 en el flamante nuevo sello A-Wamba, como continuación al que fue su primer single editado en Sleazy Records el pasado año, mientras trabajan en el que será su primer álbum.Han pasado los escenarios del Cruilla en Barcelona, de la Fira de Vila-Seca, del Mas Sorrer en el Empordà, del festival Desemboca en Platja d’Aro, del Moll de la Fusta en el BAM como parte de las Festes de la Mercè de Barcelona, del Centre d’Arts Santa Mònica  y por clubs de Valencia, Zaragoza, por solo citar unos cuantos.



                                       ABRIL BCN 2015

DOMINGOS
WE FUNK + TIMBER
Nuevas jams sessions de los domingos dedicadas al funk, género musical potente y vigoroso donde los haya. Mejor manera de finiquitar el domingo que esta será difícil que la encuentres. Como siempre, nos acompañará a los platos dj Timber y, la banda invitada serán los Sugar Drops.

DOMINGO 12
WE FUNK + BLACK ROOM
Nuevas jams sessions de los domingos dedicadas al funk, género musical potente y vigoroso donde los haya. Mejor manera de finiquitar el domingo que esta será difícil que la encuentres. En esta ocasión no estarán solos, también contaremos con la sesión de Black Room.

MIÉRCOLES
GUMBO JAM + MARCOS JUANDÓ
Todos los miércoles llegan las Gumbo Jams al Marula. Rock-blues, pero también los mejores ritmos soul-funk. Las sesiones son de 23 h a la 1 am y cuentan con la formación en directo A Contrablues. Le acompañará esa noche el dj y coleccionista barcelonés Marcos Juandó.

JUEVES
AWAMBABULUBA
TURIS + DJ INVITADO
(lo tienes en el docu awamba)

VIERNES
10 Y 24 – JUICE PARTY

Tiempo para refrescarse con Juice BCN, que trae a Marula estas dos fiestas de hip hop. Juice se convierte en punto de encuentro y celebración de DJs de todo el mundo, que se unen para aportar diversión a la ciudad, pinchando el mejor Hip hop, funk, soul, afro beat  y la música highlife. Juyce se basa en el estilo y el gusto por lo que su objetivo es lograr traer al Marula a los mejores. Muchos lo han intentado y han fracasado, pero este no será el caso de Juice. Porque el pueblo quiere la fiesta, estas fiestas no te decepcionarán sino que te harán libre.

3 Y 17 – FREAKY FLO PARTY

Nueva fiesta para los viernes

SÁBADOS

ANTIKARAOKE+ THE PRESIDENTES
El Antikaraoke ya está en el Marula después de haberse convertido en uno de los espectáculos más carismáticos de la ciudad.
Cesar Martín presenta Antikaraoke.  Uno de los shows más inusuales de Barcelona, que podríamos definir como una fusión entre un concierto de Rock, un karaoke underground y un musical de Broadway enloquecido, con pinceladas de Burlesque 50’s, se celebra por fin en sábado en Barcelona. Cada noche, ANTI-KARAOKE atrae a los personajes más curiosos de la ciudad, y a lo largo de un mismo show es posible disfrutar las actuaciones de crooners rindiendo tributo a Sinatra y de punk rockers dejándose la piel en escena con himnos de los Misfits.

THE PRESIDENTES
Le seguirá la triple sesión de The Presidentes: Harry Callahan, Machito y Dondecaben2caben3. Un viaje por todo el espectro musical de la música negra. Callahan, o lo que es lo mismo, el 50% de Boogie Junkies, es un promotor y habitual del Apolo con sesiones de soul, funk y disco y ha acompañado a los platos djs de la talla de Ian Wright o Keb Darge. Por su parte, Dj Machito (Oriol) es un buen coleccionista de jazz, funk y rare grooves, sin olvidarnos de sus vinilos de latin. Y Antonio Requena promete una buena sesión de jazz funk con la que será imposible quedarse sentado. Un mandato regido por los mejores puntos fuertes de cada dj, dispuestos a ofrecer ante todo soul, jazz, boogaloo, disco, soul, funk ...


SÁBADO 11

        A2GRAMOFONS  00:30 a 02:30 + THE PRESIDENTES
        A2GRAMOFONS es una experiencia musical única en Barcelona, sesiones vintage en directo de la mano de Xavier Salvà. Más info en: www.a2gramofons.com Proseguirá la noche con The Presidentes.




SÁBADO 25

FUNKWOMAN + THE PRESIDENTES

Dj FUNKWOMAN
Desde el 2004 ejerciendo como selectora, Funkwoman ha pasado ya por las mejores cabinas de la capital y es residente de alguna de ellas: El Junco, Marula Café Madrid, Tempo Club, Fender Club (Getafe), Siroco, Areia Chillout o El Juglar y festivales como Cultura Urbana, Enclave de Agua en Soria, Cultura Inquieta o Imagina Funk en Jaén, han confiado en su buen hacer.
Si disfrutas con el funk más clásico, soul, jazz, latinjazz, reggae, hip hop, nu soul, r&b y otras músicas de raíces claramente negras entonces gozarás de una noche perfecta.

CATALÀ

DIUMENGES
WE FUNK + TIMBER
Noves jams sessions dels diumenges dedicades al funk , gènere musical potent i vigorós on els hi hagi. Millor manera de liquidar el diumenge que aquesta serà difícil que la trobes . Com sempre , ens acompanyarà els plats dj Timber i , la banda convidada seran els Sugar Drops .

DIUMENGE 12
WE FUNK + BLACK ROOM

Tots els dimecres comptem amb les Gumbo Jams al Marula. Rock- blues però també els millors ritmes soul-funk. Les sesions són de 23 h a 1 am i durant aquestes es pot gaudir de l’actuació en directe de la formació A Contrablues. També comptarem amb la cesio de Black Room.


MIÉRCOLES
GUMBO JAM + MARCOS JUANDÓ

Tots els dimecres arriben les Gumbo Jams al Marula . Rock - blues , però també els millors ritmes soul- funk . Les sessions són de 23 h a la 1 am i compten amb la formació en directe A Contrablues . L'acompanyarà aquesta nit el dj i col·leccionista barceloní Marc Juandó .


DIJOUS
AWAMBABULUBA
TURIS + DJ INVITADO
(lo tienes en el docu awamba)

DIVENDRES
10 Y 24 – JUICE PARTY
Temps per refrescar-se amb Juice BCN, que porta a Marula aquestes dues festes de hip hop calent. Juice es converteix en punt de trobada i celebració de DJs de tot el món , que s'uneixen per aportar diversió a la ciutat, punxant el millor hip -hop, funk, soul, afro beat i música highlife . Juice se centrarà en l'estil i el gust i el seu objectiu és aconseguir portar al Marula als millors. Molts ho han intentat i han fracassat, però aquest no serà el cas de Juice. Perquè el poble vol la festa i aquestes festes no et decebran, sinó que et faran lliure .

3 Y 17 – FREAKY FLO PARTY

Nueva fiesta para los viernes repleta de disco, funk, boggie, afro y grooves. Con Will de Lux y Abu Sou como buenos selectors. ¡No os perdáis la inauguración!


DISSABTES: ANTIKARAOKE  (Luis, menos cuando hay concierto)+
THE PRESIDENTES

Cesar Martín presenta Antikaraoke . Un dels shows més inusuals de Barcelona, que podríem definir com una fusió entre un concert de rock ,un karaoke underground i un musical de Broadway embogit, amb pinzellades de Burlesque 50’s, se celebra per fi en dissabte a Barcelona. Cada nit , ANTI-KARAOKE atrau els personatges més curiosos de la ciutat. Al show és possible gaudir les actuacions de crooners rendint tribut a Sinatra i de punk rockers deixant-se la pell en escena amb himnes dels Misfits.

Continuarà la nit amb la triple cesio de The Presidentes: Harry Callahan, Machito i Dondecaben2caben3. Un viatge per tot l’espectre musical de la música negra. Callahan, o el que és el mateix, el 50% de Boogie Junkies, és un promotor i habitual de l’Apol·lo amb sessions de soul, funk i disc i ha acompanyat als plats a djs de la talla de Ian Wright o Keb Darge. Per la seva banda, Dj Machito (Oriol) és un bon col·leccionista de jazz, funk i rare grooves, sense oblidar-nos dels seus vinils de latin. I Antonio Requena promet una bona sessió de jazz funk amb la qual serà impossible quedar-se assegut. Un mandat regit pels millors punts forts de cada dj, disposats a oferir abans que res soul, jazz, boogaloo, disc, soul, funk...

DISSABTE 11

        A2GRAMOFONS  00:30 a 02:30 + THE PRESIDENTES
        A2GRAMOFONS és una experiència musical única a Barcelona www.a2gramofons.com Sessions vintage en directe amb Xavier Salvà. La nit continuarà amb The Presidentes.


DISSABTE 25

FUNKWOMAN + THE PRESIDENTES

Dj FUNKWOMAN
Des del 2004 exercint com selector , Funkwoman ha passat ja per les millors cabines de la capital i és resident d'alguna d'elles : El Junco , Marula Cafè Madrid , Tempo Club , Fender Club ( Getafe ) , Siroco , Areia Chillout o El Juglar i festivals com Cultura Urbana , Enclave de Agua a Sòria , Cultura Inquieta o Imagina Funk a Jaén , han confiat en el seu bon fer. Si gaudeixes amb el funk més clàssic , soul , jazz , latinjazz , reggae , hip hop, nu soul, r & b i altres músiques d'arrels clarament negres llavors gaudiràs d'una nit perfecta .



16 de Abril Les Grys Grys + Las Balas Perdidas 

LES GRYS-GRYS 

10/13€ y 21:30 h.



Les Grys-Grys es una banda que toca r&b sesentero y salvaje como sus ídolos, The Pretty Things, o The Rolling Stones, The Downliners Sect…y al loro con la media de edad de la formación, que no supera los 22 añitos.



Las Balas Perdidas es un cuarteto que practica blues en el sentido amplio de la palabra además de rock&roll de alma acústica; con contrabajo y guitarra resonadora. Además de tocar versiones del blues primigenio (Muddy Waters, Howlin’Wolf,…), toca también composiciones originales de Agustín L. Blesa, que consigue escribir canciones convincentes en castellano.



23 de Abril Original Brew Dj´s (Uk)



Dos hermanos desde el norte de Inglaterra con una seria adicción por comprar discos, están sembrandose una gran reputación basada en incendiar la pista de baile. Pinchan salvaje Rockin 'Rhythm & Blues, Tittyshakers, rockabilly clásico entre otros temas. Los dos djs sin duda suponen un nombre a tener en cuenta en el futuro y en el presente. Lo suyo son los vinilos cien por cien originales.





30 de Abril TBC

Turista Bang Bang + Harry Callahan


El fundador del A Wamba Buluba, responsable de traer todo el buen rock n roll y bandas internacionales y nacionales de la escena a Barcelona, será el encargado de pinchar esta noche en el Marula. Le acompañará Harry Callahan, otro dj imprescindible de las noches de gloria maruleras.



CATALÀ



Abril 2 Turista Bang Bang + Harry Callahan 



El fundador del A Wamba Buluba , responsable de portar tot el bon rock n roll i bandes internacionals i nacionals de l'escena a Barcelona, serà l'encarregat de punxar aquesta nit al Marula. L'acompanyarà Harry Callahan , un altre dj imprescindible de les nits de glòria maruleras . 



 8 d'abril ( abans de la jam )  Ryan O'Reilly Band 6/8 € 21:00



Ryan O'Reilly i la seva banda han estat a la carretera durant la major part de l'última dècada, perfeccionant el seu art als carrers i als bars d'Amèrica i Europa . Inspirats per Joe Strummer , Dylan i Gillian Welch , la música d'O'Reilly passa per sons de l'Amèrica més profunda , com pel folk irlandès o el Heartland rock. Líricament , explora tots els matisos d'una vida de viatge i aventures.



9 de Abril 2on Aniversari A Wamba Buluba Club

21 h. 15/18€



The Monsters (RnR Primitivo,Suiza)



Flamingo Tours (R&B-RnR Barcelona)



Dj´s Convidats



-Sr Varo (Funtastic Drácula, Valencia)



-Jordi Duró (The Boiler Club, Bcn)



-Turista Bang Bang (Residente A Wamba Buluba Club)








The Monsters es van formar en el petit poble de Bern, capital de Suïssa, en 1986. El seu so és una barreja distorsionada entre el garatge punk dels 60, el rockabilly trash adolescent i salvatge i el rock'n'roll primitiu. És 187% millor que MTV i les merdes de les llistes d'èxit. És simplement rock'n'roll amb riffs trash. La formació actual inclou guitarra, baix i l'anomenat "clonedrum": és a dir, dues bateries amb només mitja bateria cadascuna, i colpejant el mateix bombo de cada costat. A part de tots els shows per Suïssa, The Monsters fan gires extenses a través d'Europa (Alemanya, França, Holanda, Bèlgica, Itàlia, Àustria, Anglaterra, Dinamarca, Suècia, Noruega i Espanya).



El 2003, el grup va girar per Argentina, Brasil i Nova York, el 2005 van fer una gira de 3 setmanes per tot Japó. No cal dir que The Monsters que són una potent banda de directe, que farà tremolar cada escenari. Van compartir cartell amb Guitar Wolf, The Monks, The Sonics i molts més. The Monsters han enregistrat 7 àlbums, diversos singles i EPs i han aparegus en molts recopilatoris. L'àlbum "Youth Against Nature" va ser enregistrat en els famosos estudis Toe Rag (Londres) per Liam Watson. "I See Dead People" va sortir amb un puzzle de 1000 peces, un fullet, un adhesiu i un botó, i durant la gira es van acabar tots els exemplars. "Garatge Punk Vol.1” és un LP doble de 20 anys de trash. "Pop Up Yours" és el nou àlbum. The Monsters apareixen en Voodoorhythm Records, Suïssa.



Per la seva banda, Flamingo Tours és una de les bandes revelació de la temporada a Barcelona. Myriam Swanson, coneguda, entre molts altres projectes, per haver estat la veu de Mambo Jambo a les sessions del Taboo Burlesque Nights de la Sala Apolo de Barcelona durant dues temporades, lidera ara el seu propi projecte: una banda de rock'n'roll arrelada en la tradició més salvatge de la música popular i que respira aromes diversos:

rhythm'n'blues d'exotisme cavernós, soul profund, surf frenètic, rockabilly trepidant ... Flamingo Tours van editar el seu nou EP amb 4 temes al maig de 2014 al flamant nou segell A-Wamba, com a continuació a qui va ser el seu primer single editat en Sleazy Records l'any passat, mentre treballen en el que serà el seu primer álbum.Han passat els escenaris del Cruïlla a Barcelona, de la Fira de Vila-Seca, del Mas Sorrer a l'Empordà, del festival Desemboca a Platja d'Aro, del Moll de la Fusta al BAM com a part de les Festes de la Mercè de Barcelona, del Centre d'Arts Santa Mònica i per clubs de València, Saragossa, per només citar uns quants.



16 d’abril Les Grys Grys + Las Balas Perdidas 

21:30 h. 10/13€



Les Grys - Grys és una banda que toca r & b dels seixanta i salvatge com els seus ídols , The Pretty Things , o The Rolling Stones , The Downliners Sect ... i al lloro amb la mitjana d'edat de la formació , que no supera els 22 anyets .  Les Balas Perdidas és un quartet que practica blues en el sentit ampli de la paraula a més de rock & roll d'ànima acústica ; amb contrabaix i guitarra resonadora . A més de tocar versions del blues primigeni ( Muddy Waters , Howlin'Wolf , ... ) , toca també composicions originals d'Agustín L. Blesa , que aconsegueix escriure cançons convincents en castellà.



23 d’abril Original Brew Dj´s (Uk)



Dos germans des del nord d'Anglaterra amb una seriosa addicció per comprar discos, que estan sembrant una gran reputació basada en incendiar la pista de ball . Punxen salvatge rhythm & blues , tittyshakers , i rockabilly clàssic entre d’altres estils . Els dos djs sens dubte suposen un nom a tenir en compte en el futur i en el present. El seu són els vinils cent per cent originals .





30 d’abril TBC

Turista Bang Bang + Harry Callahan

El fundador del A Wamba Buluba , responsable de portar tot el bon rock n’ roll i bandes internacionals i nacionals de l'escena a Barcelona, serà l'encarregat de punxar aquesta nit al Marula . L'acompanyarà Harry Callahan , un altre dj imprescindible de les nits de glòria maruleres .


 








THE BIG GROOVE MUFFIN (FUNK & SOUL, Barcelona) // Concert

Divendres 10 / 22.00 h. Entrada: 5€

 
La banda que s'estrena en Marula, The Big Groove Muffin, són la barreja de diferents ingredients musicals que, passant acuradament pel motlle d'un costat format per músics amb una llarga experiència, ofereixen un producte amb els diferents sabors de la música negra. La banda que us presentem ha elaborat una recepta que amb dues hores de cocció sobre l'escenari portarà a la persona que ho provi fins al moviment i el ball de manera irrefrenableBorja Caballero (Baix), Martí Lizandra (guitarra), 





BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA (BGKO) (Balkan Party) // Concierto

Viernes 17 / 22 h. Entrada: 6€





Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra (BGKO) es una gran familia que reúne nómadas modernos, europeos y mediterráneos,

unidos gracias a su pasión por la música gipsy y klezmer. Estos viajeros recuperan canciones populares y antiguas, a veces olvidadas, de la cultura musical de todos los gitanos de los Balcanes, Rumanía, Hungría, Polonia y Oriente Medio. BGKO también reinterpreta en clave moderna la música Klezmer, tradición de los emigrantes judíos en Europa del Este. BGKO representa la mezcla explosiva de los mejores “gadjos” de la escena barcelonesa.





BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA (BGKO) (Balkan Party) // Concert

Divendres 17 / 22 h. Entrada: 6€

Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra (BGKO) és una gran família que reuneix nòmades moderns, europeus i mediterranis, units

gràcies a la seva passió per la música gipsy i klezmer. Aquests viatgers recuperen cançons populars i antigues, de vegades oblidades, de la cultura musical de tots els gitanos dels Balcans, Romania, Hongria, Polònia i Orient Mitjà. BGKO també reinterpreta en clau moderna la música klezmer, tradició dels emigrants jueus a Europa de l'Est. BGKO representa la barreja explosiva dels millors "gadjos" de l'escena barcelonina.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ELE (FOLK, SOUL, R&B, Mad) // Concierto

Sábado 25 / 22 h. Entrada: 8€ Anticipada / 10€ en taquilla.





En octubre de 2014 tenía lugar en España uno de los lanzamientos musicales más esperados de los últimos años. "Summer Rain", el primer disco de la cantante y compositora Elena Iturrieta - ELE- llegaba dispuesto a tambalear los órdenes establecidos de la música contemporánea.

Todo un tratado de folk con alma que rescata géneros imperecederos como el soul y el rhythm & blues, que los reviste de actualidad, los dota de vanguardismo y los impulsa a un lavado de cara alternativo, urbano, elegante y empático con todos los públicos.

Con influencia de los grandes referentes americanos, y siempre acompañada de su coro de Gospel - Gospel Factory-, ELE ha conquistado desde el primer instante, y la primera nota, al público y a la crítica especializada. Por la nostalgia y la melancolía que derrochan, por su potencia lírica, por el optimismo que inyectan y por la amalgama instrumental que hacen de su propuesta una experiencia única, inigualable y, sobre todo, inolvidable.





ELE (FOLK, SOUL, R&B, Mad) // Concert

Dissabte 25 / 22 h. Entrada: 8€ Anticipada / 10€ en taquilla.



A l'octubre de 2014 tenia lloc a Espanya un dels llançaments musicals més esperats dels últims anys. "Summer Rain", el primer disc de la cantant i compositora Elena Iturrieta - ELA- arribava disposat a trontollar els ordres establerts de la música contemporània.

Tot un tractat de folk amb ànima que rescata gèneres imperibles com el Soul i el rhythm & blues que els revesteix d'actualitat, els dota de vanguardisme i els impulsa a un rentat de cara alternatiu, urbà, elegant i empàtic amb tots els públics.

Amb influència dels grans referents americans, i sempre acompanyada del seu cor de Gospel - Gospel Factory-, ELA ha conquistat des del primer instant, i la primera nota, al públic i a la crítica especialitzada. Per la nostàlgia i la malenconia que malbaraten, per la seva potència lírica, per l'optimisme que injecten i per l'amalgama instrumental que fan de la seva proposta una experiència única, inigualable i, sobretot, inoblidable.






No hay comentarios:

Publicar un comentario