lunes, 20 de abril de 2015

La Gossa Sorda última gira "L'Última Volta" primavera 2015

L'Última Volta (valencià)

Tal i com ja van anunciar per facebook fa unes setmanes La Gossa Sorda realitzarà durant 2015 la que serà l'última gira del grup de Pego. Amb cinc discos a l'esquena i després de 15 anys xafant els escenaris el grup ha decidit que és l'hora de fer aquest pas i fer-ho de la mà dels milers d'amics i amigues que els han acompanyat tots aquestos anys. L'Ultima Volta serà la gira més especial de La Gossa, un nou espectacle on recorreran la història del grup fins a arribar al seu últim disc La Polseguera (Maldito Records 2014).

Per ara han desvetllat els concerts de primavera però l'Última Volta s'estendrà fins a principis de 2016 quan es faran els concerts de comiat. Començarà el proper 18 d'abril a Xaló dins del Festival Xalònia.  Hi destaquen a més concerts com el de La Festa pel Canvi el 25 d'abril a Alboraia, la seua participació al Viña Rock i el concert a la plaça de bous de València amb Calle 13 el 14 de juny.

La Gossa anuncia a més que el músic de Gandia Tato James és el nou guitarrista del grup.


L'Última Volta (castellano)

Tal y como anunciaron en su página de facebook hace unas semanas La Gossa Sorda realizarà
durante 2015 la que será la última gira del grupo. Con cinco discos en sus espaldas y tras quinze años pisando los escenarios el grupo ha decidido que es la hora de dar este paso y hacerlo de la mano de los miles de amigos y amigas que les han acompañado estos años. L'Última Volta será la gira más especial de La Gossa, un nuevo espectáculo donde recorrerán la historia del grupo hasta llegar hasta su último disco La Polseguera (Maldito Records 2014).

Por ahora solo han desvelado los conciertos de primavera pero L'Última Volta se extenderá hasta principios de 2016 cuando se harán los conciertos de despedida. Comenzará el próximo 18 de abril en Xaló dentro del Festival Xalònia. Destacan además conciertos como la Festa pel Canvi el 25 de abril en Alboraia, su participación en el Viña Rock y el concierto en la Plaza de Toros de València junto a Calle 13 el 14 de junio.

La Gossa anuncia además que el músico de Gandia Tato James es el nuevo guitarrista del grupo.

L'ultima Volta – Primavera 2015

18 Abril Xaló - Xalònia
24 abril Cellera de Ter
25 abril Alboraia - Festa pel Canvi
30 abril Figueres - Barraques
1 maig Villarrobledo - Viña Rock
8 maig Lleida - Festa Major Escenari La Sirollada
9 maig Sant Feliu – Butifarra Sound
14 juny València – Plaça de bous + Calle 13

No hay comentarios:

Publicar un comentario