viernes, 12 de abril de 2013

THE LAMB LIES DOWN ON BROADWAY 1975

The Project - Viu la música en directe!!

THE LAMB LIES DOWN ON BROADWAY 1975

Estrena del documental amb imatges i entrevistes inèdites de la gira de Genesis original de 1975.
La cita amb The Lamb Lies Down On Broadway a BARTS (1 i 2 de maig), tindrà un gran al·licient afegit: a més de ser la darrera ocasió per poder assaborir el que va ser una de les gires més espectaculars de l’edat d’or del rock progressiu, els espectadors podran gaudir en exclusiva d’un film documental amb imatges i entrevistes inèdites de la gira de Genesis original de 1975.
El documental Counting Out Time, una peça històrica i inèdita de 25 minuts, serà projectat a l'inici de l’espectacle de The Musical Box i repassarà el procés de realització de la gira The Lamb Lies Down On Broadway amb fragments de vídeo que mai havien vist la llum i entrevistes exclusives amb els membres de la banda que daten del 1975. Tot un luxe pels fans de Genesis i d’una època que va veure eclosionar la psicodèlia en el món del rock.


VEURE TRÀILER
 
1 i 2 de maig
BARTS
Entrades a la venda a THEPROJECT.ES i TICKETMASTER
 

THE LAMB LIES DOWN ON BROADWAY 1975

Estreno del documental con imágenes y entrevistas inéditas de la gira de Genesis original de 1975.
La cita con The Lamb Lies Down On Broadway en BARTS (1 y 2 de mayo), tendrá un gran aliciente añadido: además de ser la última ocasión para poder saborear lo que fue una de las giras más espectaculares de la edad de oro del rock progresivo, los espectadores podrán disfrutar en exclusiva de una documental con imágenes y entrevistas inéditas de la gira de Genesis original de 1975.
El documental Counting Out Time, una pieza histórica e inèdita de 25 minutos, será proyectado al inicio del espectáculo de The Musical Box y repasará el proceso de realización de la gira The Lamb Lies Down On Broadway con fragmentos de vídeo que nunca habían visto la luz y entrevistas exclusivas con los miembros de la banda que datan de 1975. Todo un lujo para los fans de Genesis y de una época que vio eclosionar la psicodelia en el mundo del rock.
 
1 y 2 de mayo
BARTS
Entradas a la venta en THEPROJECT.ES y TICKETMASTER
The Project · Diagonal, 482, 2º 2ª. 08006 Barcelona. Tel: 93 481 70 40

No hay comentarios:

Publicar un comentario