viernes, 25 de abril de 2014

Feliu Ventura "20 anys" - Espai Rambleta - 25 abril 22h


L'actuació tindrà lloc el divendres 25 d'abril, a les 22.00h Feliu Ventura celebra en València els 20 anys de carrera amb un concert exclusiu a Espai Rambleta

•El músic valencià presentarà el disc 'Referents', compost de versions de cançons que han marcat la seua trajectòria
• Aquesta és la segona entrega del cicle organitzat per la Valencian Music Association (VAM!)

València (22-abril-2014).- El músic valencià Feliu Ventura oferirà un concert el pròxim 25 d'abril en Espai Rambleta que forma part del cicle organitzat per la Valencian Music Association (VAM!).
Es tracta d'un concert molt especial amb què l'artista xativí celebra els seus 20 anys de carrera musical. Acompanyat per Borja Penalba (guitarres), Pau Chàfer (teclats) i Abel Garcia (viola de roda), Feliu Ventura presentarà un disc que, sota el nom de 'Referents', se composa de versions, rareses i homenatges als artistes
que han marcat la seua trajectòria. Autors llatinoamericans com ara Víctor Jara, Silvio Rodríguez, Daniel Viglietti o grups tan populars com els irlandesos U2 formen part de la nòmina d'artistes que Feliu Ventura versionetja en valencià.
El concert té caràcter exclusiu i només tindrà dos edicions: el passat 4 d'abril al festival Barnasants, i aquest divendres a València.
Cantant i autor de cançons
Feliu Ventura es defineix com a cantant i autor de cançons: un ofici artesanal en l'època del 2.0. A aquest ofici es deu, ara i fins avui, amb els seus tres anteriors treballs discogràfics i el disc i la gira en directe amb Lluís Llach Que no s’apague la llum. Després d'un parèntesi sense publicar material, Ventura tornava al setembre de 2011 als escenaris per a defensar en directe el seu quart disc
Música i lletra (Propaganda pel fet! – 2011). L'aparició d'aquest disc va suposar l'inici d'una nova campanya d'infatigable activitat: presentacions en directe la tardor i hivern de 2011, gira per Uruguai, Argentina i Xile al maig, temporada de festivals d'estiu, rematada de la gira de Música i lletra a la tardor de 2012 i l'estrena al gener de 2013, del documental La memòria de la música (gravat durant la gira en el Con Sud americà mesos arrere). Feliu Ventura ha complit 20 anys de carrera musical molt ben complits i s'ha fet un dels llocs més destacats dins del panorama de la música d'autor.
Entrades a la venda. 10 euros
Les entrades estan a la venda en www.larambleta.com. El seu preu és de 10 euros.
El cicle VAM! és una inciativa de la Valencian Music Association (VAM!) per a dinamitzar i normalitzar el treball dels músics valencians en llocs de referència cultural com és Espai Rambleta. El projecte compta amb el suport de Cervezas Àmbar.

FELIU VENTURA. 20 ANYS --- CICLE VAM!
DIVENDRES, 25 d'abril
22.00 hores
Espai Rambleta (València)
Entrades (10 euros) - www.larambleta.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario