martes, 29 de abril de 2014

MÚSICA AL GREC 2014 FESTIVAL DE BARCELONA


Eels, Els Amics de les Arts, Ludovico Einaudi, Bobby McFerrin, Hiromi, Joe Satriani, Adrià Puntí i Anoushka Shankar.
El Grec Festival de Barcelona, una de les cites culturals
de referència a l´estiu de la Ciutat Comtal, acaba de revelar la seva interessant programació en l´apartat musical per la seva edició de 2014.
Així doncs, l´impressionant Teatre Grec acollirà, entre altres, els concerts de la pianista japonesa Hiromi el 5 de juliol i del compositor italià Ludovico Einaudi el dia 11. La personalíssima formació nord-americana Eels arribarà el 12, i el mestre del jazz vocal Bobby McFerrin ho farà el 21. Finalment, Els Amics de les Arts presentaran el seu flamant nou àlbum Nomes d´ entrar hi ha sempre el dinosaure el dia 27.
A més, i com a novetat d´enguany, BARTS s´estableix com a seu del festival i afegeix nous noms al cartell, entre ells el mestre de la guitarra Joe Satriani (14 de juliol), l´exòtica Anoushka Shankaramb Traces of You, el seu nou projecte per Deutsche Grammophon (17 de juliol) i el sempre genial i inspirat Adrià Puntí(22 de juliol).
Entrades ja a la venda a http://bcn.cat/grec
_______________________________________________________________
MÚSICA EN EL GREC 2014 FESTIVAL DE BARCELONA
Eels, Els Amics de les Arts, Ludovico Einaudi, Bobby McFerrin, Hiromi, Joe Satriani, Adrià Puntí y Anoushka Shankar.
El Grec Festival de Barcelona, una de las citas culturales de referencia en el verano de la Ciudad Condal, acaba de desvelar su interesante programación en el apartado musical para su edición de 2014.
Así pues, el impresionante Teatre Grec acogerá, entre otros, los conciertos de la pianista japonesa Hiromi el 5 de julio y del compositor italiano Ludovico Einaudi el día 11. La personalísima formación estadounidense Eels llegará el 12, y el maestro del jazz vocal Bobby McFerrin lo hará el 21. Por último, Els Amics de les Arts presentarán su flamante nuevo álbum Només d´entrar hi ha sempre el dinosaure el día 27.
Además, y como novedad de este año, BARTS se establece como sede del festival y añade más nombres al cartel, entre ellos el maestro de la guitarra Joe Satriani (14 de julio), la exóticaAnoushka Shankar con Traces of You, su nuevo proyecto para Deutsche Grammophon (17 de julio) y el siempre genial e inspirado Adrià Puntí (22 de julio).
Entradas ya a la venta en http://bcn.cat/grec

No hay comentarios:

Publicar un comentario