jueves, 26 de marzo de 2015

SPANDAU BALLET, PRIMER CONCERT CONFIRMAT DEL 53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA (en castellano a continuación)


SPANDAU BALLET, PRIMER CONCERT CONFIRMAT DEL 53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
El tour Soul Boys of the Western World arribarà a Sant Feliu de Guíxols el 18 d'agost
La banda Spandau Ballet, herois del mític moviment New Romantic i representants de la facció més elegant i sofisticada del pop britànic, és la primera confirmació del 53 Festival de la Porta Ferrada.
Després d'iniciar la seva gira Soul Boys of the Western World amb un sold-out al londinenc Royal Albert Hall, el tour arribarà a l'Espai Port de Sant Feliu el dimarts 18 d'agost. Amb més de 25 milions de discos venuts, 23 hit-singles globals i innombrables fans a tot el món, no és gens agoserat afimar que Spandau Ballet són un dels súper-grups dels 80.
El grup liderat pel gentleman Tony Hadley, que no girava des de 2009, serà una de les principals atraccions del festival, amb èxits imborrables com Gold, True, Only When You Leave i Throw the Barricades, així com 3 noves cançons produïdes pel genial Trevor Horn, entre elles l'indiscutible hit This is the Love.
Entrades avui a la venda a les 10:00 a festivalportaferrada.cat
________________________________________________
SPANDAU BALLET, PRIMER CONCIERTO CONFIRMADO DEL 53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
El tour Soul Boys of the Western World llegará a Sant Feliu de Guíxols el 18 de agosto
La banda Spandau Ballet, héroes del mítico movimiento New Romantic y
representantes de la facción más elegante y sofisticada del pop británico, es la primera confirmación del 53 Festival de la Porta Ferrada.
Tras iniciar su gira Soul Boys of the Western World con un sold-out en el londinense Royal Albert Hall, el tour llegará al Espai Port de Sant Feliu el martes 18 de agosto. Con más de 25 millones de discos vendidos, 23 hit-singles globales e innumerables fans en todo el mundo, no es nada atrevido afirmar que Spandau Ballet son uno de los súper-grupos de los 80.
El grupo liderado por el gentleman Tony Hadley, que no giraba desde 2009, será una de las principales atracciones del festival, con éxitos imborrables como Gold, True, Only When You Leave y Throw The Barricades, así como 3 nuevas canciones producidas por el genial Trevor Horn, entre ellas el indiscutible hit This is the love.
Entradas hoy a la venta a las 10:00 en festivalportaferrada.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario