jueves, 22 de mayo de 2014

EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA PRESENTA LA SEVA PROGRAMACIÓ


BELLE & SEBASTIAN I CRYSTAL FIGHTERS ENCAPÇALEN UNA PROGRAMACIÓ DE LUXE

El Festival de la Porta Ferrada ha presentat avui dimecres, 21 de maig, la programació de la 52ena edició, que tindrà lloc del 18 de juliol al 23 d'agost.
TheProject -després de guanyar a concurs la gestió del festival durant els propers quatre anys- ha destacat la voluntat de fer creixer el festival a nivell nacional i internacional a l’hora que vincular-lo a la ciutat i a la comarca a través d’un projecte que abraça totes les disciplines i una política de preus que el converteix en un festival popular.
El director artístic del festival, Albert Mallol, ha expressat la voluntat d’apropar el festival a un públic jove "amant del pop més recent" i dels “clàssics del pop del segle XXI”. Noms com Belle & SebastianCrystal FightersSílvia Pérez Cruz & Raül Fernández MiróEls Amics de les ArtsMalú acrediten aquesta nova vessant del festival.

D’altra banda, sota la batuta de El Terrat, també s’obre un espai pel coneixement, la paraula i la comèdia. El públic de Sant Feliu de Guíxols podrà gaudir d’espectacles com Nadie Sabe Nada amb Andreu Buenafuente i Berto Romero o el Comedy Corner, on trobarem a monologuistes a peu de carrer, així com una conferència Instint, un cicle de gran èxit al teatre BARTS de Barcelona, ambDavid Trueba.
La presència d’Ara Malikian amb l’OSV, la soprano Ángeles Blancas, la violoncel·lista Natalia Gutman o els pianistes Dezsö Ranki i Josep Ribera, mantenen viu l’aspecte més clàssic i líric de sempre del festival. De la mateixa manera que Dee Dee Bridgewater aportarà un toc de jazz de primeríssim nivell, La Locomotora Negra el punt de Swing i The Original Blues Brothers Band la dosis de ryhthm & blues necessària per completar una programació per tots els gustos.
Cal destacar també les activitats i concerts gratuïts que oferirà el festival, amb bandes com BlaumutPedrito Martínez i activitats pels més menuts com Porta Ferrada Kids.
Les entrades ja estan a la venda a festivalportaferrada.cat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario